NY VENNER: Linsday Lohan vil ha med Miley Cyrus (bildet) på motevisning. Foto: All Over Press
NY VENNER: Linsday Lohan vil ha med Miley Cyrus (bildet) på motevisning. Foto: All Over PressVis mer

Nye skandaleveninner?

Nå bør Billy Ray Cyrus sette foten ned...

SEHER.NO:Onsdag ettermiddag fikk Miley Cyrus (16) - kjent fra Disney's "Hanna Montana - en invitasjon fra Lindsay Lohan (23) via Twitter.

- Miley Cyrus, er du i Paris denne uken? Vil du komme på Emanuel Ungaro showet og se den nye kolleksjonen jeg har designet? xo, skrev Lindsay på Mileys Twitterside.

Party-jenta Lindsay Lohan har de siste årene vært mer kjent for sine mange fylleskandaler og sitt turbulente forhold til eks-kjæresten Samantha Ronson enn prestasjonene på stort lerret. I september dro hun med seg sin 15 år gamle lillesøster Ali på nattklubb i Los Angeles.

Til tross for at hun bare er 16 år, har Miley Cyrus også rukket å bli like kjent for de mange skandalene rundt seg, som for rollen i Disney-serien "Hannah Montana". Cyrus skapte oppstandelse da lettkledde bilder lekket ut på nettet i fjor sommer, og like etter så vi bilder av den unge stjernen med ny piercing både i navlen og nesen.

To nye skandale veninner? Vi får da håpe at faren til Miley,  Billy Ray Cyrus - som også spiller i Disney's "Hannah Montana" - setter foten ned.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Pappa forsvarer Mileys strippedans