Nye sjokkbilder etter overfallet lekket

- Dette er grusomme bilder som viser hva som skjedde den skjebnesvangre kvelden.

BRUTAL KJÆRLIGHET: Forholdet mellom Rihanna og Chris Brown tok slutt etter at han banket opp stjernen i februar 2009. Foto: All Over Press
BRUTAL KJÆRLIGHET: Forholdet mellom Rihanna og Chris Brown tok slutt etter at han banket opp stjernen i februar 2009. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Verden ble snudd på hodet for popstjernen Rihanna (23) da hun ble banket opp av kjæresten Chris Brown (21) i februar 2009. Kort tid etter ble bilder av den forslåtte stjernen offentliggjort, og blåmerker rundt begge øynene, kutt i pannen og hovne lepper vitnet om at stjernen hadde blitt utsatt for et fryktelig overfall.

Nå har imidlertid to nye, sjokkerende bilder av Rihanna dukket opp.

- Disse bildene er mer opprørende enn de forrige, skriver Ace Showbiz.

Se de grusomme bildene som har lekket av Rihanna her (ekstern lenke).

Bildene er ifølge nettstedet angivelig tatt på sykehuset hvor stjernen ble behandlet etter overfallet, og de viser en korthåret Rihanna med blåmerker i panna, rundt øynene og på kinnene. Ett bilde viser også innsiden av munnen til «Only Girl in The World»-sangerinnen, som har fått flere dype kutt som følge av volden fra Brown.

- Disse bildene er mer grusomme enn de som ble publisert tidligere. Bildene viser akkurat hva som skjedde den skjebnesvangre kvelden. Vi har hørt unnskyldninger og beklagelser... Men bildene forteller sannheten, skriver Mediatakeout.com, som har valgt å publisere bildene på sine nettsider.

Bildene kommer kun dager etter at besøksforbudet Brown fikk etter voldsepisoden er blitt opphevet. Browns advokat skal ha hevdet at forbudet hindret framgang i karrieren hans.

Ifølge Ace Showbiz skal Brown være svært irritert over de nye bildene som nå er lekket av ekskjæresten. På Twitter skal han ha beskrevet tidspunktet for lekkasjen som «ironisk».

«Det er ironisk hvorden «noen» publiserte disse like før jeg kommer med nytt album! Wow! Jeg regner med det er tenkt som et strategisk sjakktrekk. Helt utrolig.» skrev stjernen på Twitter-profilen sin. R&B-artisten fjernet imidlertid oppdateringene like etterpå.

I etterkant av overgrepet, beklaget Brown hendelsen, men Rihanna snakket først ut i november 2009 om hva som egentlig skjedde. Da fortalte sangerinnen at voldsepisoden kunne skjedd hvem som helst, og at hun i ettertid var flau over at hun var sammen med Brown.

Rhianna fortalte også at hun skjemtes da bildene av det forslåtte ansiktet hennes kom ut i media.

- Enda en liten bit av privatlivet mitt forsvant med det bildet, sa stjernen, som til slutt valgte å gjøre det slutt med den voldelige kjæresten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mer sexy enn noensinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer