Simon Cowell:

Nye sjokkbilder av stjernen

Se forvandlingen «Britain's Got Talent»-dommeren har hatt det siste året.

VEKTNEDGANG: Simon Cowell har lagt om livsstilen og har siden den gang rast ned i vekt. Foto: NTB Scanpix
VEKTNEDGANG: Simon Cowell har lagt om livsstilen og har siden den gang rast ned i vekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i juni i år at stjernedommeren Simon Cowell (60) sjokkerte med sin vektnedgang da han dukket opp på semifinalen av «Britain's Got Talent».

Siden den gang har pressen jevnlig omtalt Cowells vektnedgang - og han har etter alt å dømme ikke blitt noe større mens månedene har gått.

TV-profilen har nå tilsynelatende rast ytterligere ned i vekt etter at han tidligere i år avslørte til The Sun at han har «lagt om kostholdet uten å se seg tilbake».

Stor forvandling

Da Cowell mandag denne uken dukket opp i London på vei til et radiointervju fikk man se hvordan dette året har påvirket fasongen hans.

I mai meldte Daily Mail at 60-åringen hadde gått ned rundt ti kilo, men nå kan det altså se ut til at Cowell har mistet enda noen kilo.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SVÆRT SLANK: Simon Cowell i London mandag denne uken før et radiointervju. Foto: NTB Scanpix
SVÆRT SLANK: Simon Cowell i London mandag denne uken før et radiointervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Deler av bakgrunnen for livsendringen skal ifølge The Sun ha vært en ulykke i hjemmet en natt tilbake i 2017. Den gang besvimte Cowell i trappen på vei for å hente varm melk fordi han ikke fikk sove - visstnok som følge av en dårlig livsstil med lite søvn og dårlig mat.

TYNN: Det er liten tvil om at Cowell har gått ned i vekt. Foto: NTB Scanpix
TYNN: Det er liten tvil om at Cowell har gått ned i vekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En annen motivasjon til å ta grep skal ha vært da artisten Sinitta (55) i fjor sommer påpekte at magen hans hadde blitt større.

- Sinitta trengte ikke si noe mer. Så jeg dro for å møte denne mannen som er veldig kjent og han sa til meg, etter å ha tatt noen blodprøver, at jeg ikke kan spise rødt kjøtt, melk, sukker, brød eller gluten, fortalte Cowell til Page Six tidligere i år.

2018: Simon Cowell valgte å legge om kostholdet i fjor. Foto: NTB Scanpix
2018: Simon Cowell valgte å legge om kostholdet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
2019: TV-personligheten har rast ned i vekt det siste året. Foto: NTB Scanpix
2019: TV-personligheten har rast ned i vekt det siste året. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er visstnok ikke bare kjøttprodukter og karbohydrater 60-åringen har valgt bort - også fisk, øl og sigaretter har blitt kuttet drastisk ned på, ifølge The Sun. Til nettstedet fortalte Cowell at det tidligere kostholdet hans rett og slett har blitt byttet ut med veganske alternativer.

Ugjenkjennelig

Det er for øvrig ikke bare vektnedgangen som har fått folk til å sperre opp øynene. Tidligere i sommer dukket 60-åringen nemlig opp med et nesten «ugjenkjennelig» ansikt. Det var i forbindelse med en sommerfest i London at Cowell ble fotografert.

FORANDRET: Flere bet seg merke i at Cowell hadde forandret seg da han dukket opp på sommerfest. Foto: NTB Scanpix
FORANDRET: Flere bet seg merke i at Cowell hadde forandret seg da han dukket opp på sommerfest. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Fox News har TV-personligheten blant annet fått nye tenner, noe som kan forklare det noe urealistiske kritthvite smilet. Bildene av Cowell gikk ikke ubemerket hen, da de raskt spredte seg i sosiale medier - og folk hadde ikke lite å si om forandringen.

Blant annet under et Instagram-bilde «Britain's Got Talent»-kollegaen Piers Morgan (54) la ut, strømmet det inn med kommentarer om Cowells utseende.

- Hadde du ikke tagget ham, ville jeg ikke ha visst hvem det var, skrev en Instagram-bruker.

- Hva har skjedd med Simons tenner, spurte en annen.

- Bruker han en maske, undret en tredje.

Lite imponert

I august fikk ansiktet hans nok en gang oppmerksomhet da flere mente at han har gått for langt med kosmetiske inngrep.

På bildene nedenfor ser man 60-åringen posere foran kameraene på den røde løperen før kvartfinalene av TV-programmet «America's Got Talent» - og bildene fikk stor oppmerksomhet på Twitter.

- Han ser ut som en dårlig 'look a like' av seg selv, skrev en bruker.

Flere poengterte at Cowell ser «rar ut», og at han har tatt for mye plastisk kirurgi. Andre mente at øynene han har forandret seg drastisk.

- Øynene hans, som ser ut til å ha sklidd ned på siden av ansiktet hans, er virkelig et fantastisk eksempel på at noen ser bra ut, ble det skrevet i kommentarfeltet.

VEKTTAP: Charter-Svein viser fram og forteller om forandringen kroppen hans gikk gjennom på «Farmen»-gården. Vis mer

LES OGSÅ: - Victoria tryglet oss om å være snille med David

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer