USUNN LIVSSTIL: Det er stor forskjell på vektklassene til Kevin Federline og hans nye kjæreste Victoria Prince. Foto: All Over Press
USUNN LIVSSTIL: Det er stor forskjell på vektklassene til Kevin Federline og hans nye kjæreste Victoria Prince. Foto: All Over PressVis mer

Nye sjokkbilder av Federline

Britneys eks-mann er større enn noensinne...

SEHER.NO: Da Kevin Federline (31) møtte Britney Spears i 2004, var han en fremadstormende danser på hennes turné.

Men fem år, to barn og en skilsmisse senere, er det lite som tyder på at Federline - også kjent som K-Fed  - har ambisjoner om å gjøre comeback på dansegulvet.

På nye sjokkbilder - som i dag ble publisert på nettsiden TMZ. com - ser det ut som det har blitt flere hamburgere enn salater på K-Fed den siste tiden, som har ført til at kroppen knapt er til å kjenne igjen.
Se bildene HER! (ekstern lenke)

Tidligere har Kevin Federline varslet at han ville gå ned i vekt for å komme i form til sin nye realityserie på musikk-kanalen VH1, sammen med sin nye kjæreste Victoria Prince, og sønnene Sean Preston og Jayden James.

Men så langt ser det ut som om kroppen bare har gått fra tung til tyngre.

Kanskje bør Federline revurdere tilbudet fra slankemiddel-firmaet EP-2, som i forrige måned ville tilby ham 15 milloner kroner for å kutte vekta med hjelp av deres produkt...

- Ja, vi prøver å gjøre en avtale med ham, men ingenting en bekreftet ennå, sa en representant for firmaet til RadarOnline.com, ifølge Daily News.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Når Britney er borte...

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.