EKTESKAPET I KRISE: Wayne Rooney og kona Coleen var tilsynelatende en lykkelig familie da de ferierte med sønnen Kai på Barbados i sommer. Men nå truer flere påståtte affærer med å ødelegge fotballstjernens ekteskap. Foto: All Over Press
EKTESKAPET I KRISE: Wayne Rooney og kona Coleen var tilsynelatende en lykkelig familie da de ferierte med sønnen Kai på Barbados i sommer. Men nå truer flere påståtte affærer med å ødelegge fotballstjernens ekteskap. Foto: All Over Press Vis mer

Nye sex-avsløringer truer Rooney

- Han får aldri sette fot i mitt hus igjen, raser fotballstjernens svigerfar.

Publisert
SEHER.NO: Den engelske fotballstjernen Wayne Rooney (24)  opplever for tiden en av sine verste uker noensinne, etter at den prostituerte kvinnen Jennifer Thompson søndag hevdet i britiske aviser at de to flere ganger hadde hatt sex, mens Rooneys kone Coleen (24) gikk gravid.

Flere britiske aviser skriver nå at Rooney skal ha blitt kjent med at utroskap-avsløringene var på vei ut i avisene allerede i sommer, og det skal ha vært en av grunnene til hans middelmådige innsats i fotball-VM i Sør-Afrika.

Etter at nyheten ble kjent har Coleen Rooney- som har sønnen Kai sammen med Manchester United-spilleren - søkt tilflukt hos sine foreldre, og nektet å ha noe med ektemannen å gjøre.

- Jeg vil ikke se deg. Bare dra og spill fotball, skal hun ifølge The Sun ha sagt til ektemannen, før han dro med det engelske landslaget for å spille kamp mot Sveits tirsdag.


Hun skal nå ha søkt tilflukt hos sine foreldre i Liverpool, og der kan Rooney bare glemme banke på døren, ifølge hennes far Tony.

- Han får aldri sette fot i dette huset igjen, sier Tony til The Sun.

Nye avsløringer
Stemningen blir neppe mildere etter at flere prostituerte nå truer med å fortelle om sine påståtte netter med Wayne Rooney.

- Jeg har hørt at det er som er i ferd med å komme ut, og for å være ærlig er jeg ikke overrasket. Engang utro, alltid utro, sier Waynes kusine Natalie Rooney til The Sun.

En av dem - en foreløpig ukjent blondine - skal ha deltatt under hans sidesprang med Jennifer Thompson på luksushotellet Lowry i Manchester.

Sammen med flere nære venner skal Rooney også ha ringt andre luksusprostituerte i Manchester fra sin hotellsuite.

- Han tenkte ikke på at det var noe galt, og at alt bare var for moro skyld. Han tenkte i hvert fall ikke på Coleen mens han gjorde det.

- Hans oppførsel er desverre bare typisk for hva unge fotballspillere med mer penger enn fornuft gjør i dag, sier en kilde til Daily Mirror.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Livet mitt er i ruiner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer