Tori Spelling og Dean McDermott:

- Nye problemer for Tori Spelling og ektemannen

Familien sliter med store økonomiske problemer, og nå skal ektemannen Dean ha falt tilbake i gamle spor.

I TRØBBEL: Problemene hoper seg opp for skuespillerinnen Tori Spelling. Nå er det ektemannen Dean McDermotts rusproblemer som skaper trøbbel for familielivet. Foto: NTB scanpix
I TRØBBEL: Problemene hoper seg opp for skuespillerinnen Tori Spelling. Nå er det ektemannen Dean McDermotts rusproblemer som skaper trøbbel for familielivet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): De siste årene har pengeproblemene blitt større og større for «Beverly Hills 90210»- stjernen Tori Spelling (44) og hennes kanadiske ektemann Dean McDermott (50).

Nå er det imidlertid ikke bare penger som skal være problemet for familien, ifølge Radar Online.

Det er en kjent sak at ektemannen Dean har slitt med rus- og alkoholproblemer, og nå skal han igjen ha falt tilbake i gamle spor.

- Dean fokuserer på å bli frisk igjen, men han gikk igjennom en periode der han ikke prioriterte å holde seg frisk, og det gikk definitivt ut over ekteskapet, sier en kilde til nettstedet.

Må betale eksen

De siste månedene har vært tøffe for ekteparet. De måtte nylig betale rundt 1,8 millioner kroner i bot da de ikke møtte opp til rettssaken om et ubetalt lån med City National Bank.

Banken hevdet at paret skyldte omlag 3,5 millioner norske kroner. Det kom frem i dokumentene i mai at de kun hadde klart å tilbakebetale rundt halvparten av beløpet.

Ifølge Radar Online skylder stjerneparet også de amerikanske myndighetene rundt 8,7 millioner norske kroner.

Dean har også måttet tilbakebetale ekskonen Mary Jo Eustace rundt 400 000 kroner i barnebidrag etter bestemmelse fra retten.

- De siste månedene har vært veldig tøffe for dem. Tori hadde ikke råd til at han skulle falle tilbake i gamle spor. Dean var enig, og han skal gå på møter igjen. Han har nær kontakt med sine venner i Anonyme Alkoholikere, sier kilden til nettstedet.

Hverken Tori eller Dean har hittil kommentert de nyeste påstandene.

Deres femte barn reddet ekteskapet

I mars ble Tori og Dean foreldre til deres femte felles barn, nemlig den vesle gutten Beau (5 mnd.).

Paret er fra før av foreldre til Liam (10), Stella (9), Hattie (5) og Finn (4). I tillegg har Dean sønnen Jack (18) fra et tidligere ekteskap.

Det er likevel problemene i forholdet som har fått mest oppmerksomhet de siste årene. Forholdet mellom Tori og Dean har ofte blitt omtalt som et av Hollywoods mest turbulente.

Gikk i terapi etter utroskap

Etter at Dean var utro mot Tori under en reise i 2013, har forholdet nærmet seg slutten ved flere anledninger. Som følge av det har paret benyttet seg av terapi siden utroskapen ble kjent.

I et eksklusivt intervju med People kom det i april frem at det trøblete forholdet hadde fått en ny gnist etter fødselen.

- Vi har jobbet med alt. Forholdet slik vi kjenner det, døde. Vi måtte gravlegge det og begynne på nytt. Det tok tid å bygge om ekteskapet på nytt. Og nå, som vi har en ny baby, gir det mening, sa Tori til People.

NY START: I mars fødte Tori Spelling sitt femte barn, gutten Beau. Realitystjernen sa i april at familieutvidelsen hadde ført til ny gnist mellom henne og ektemannen Dean McDermott. Foto: NTB Scanpix
NY START: I mars fødte Tori Spelling sitt femte barn, gutten Beau. Realitystjernen sa i april at familieutvidelsen hadde ført til ny gnist mellom henne og ektemannen Dean McDermott. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I intervjuet fortalte Tori at hun vektla magefølelsen fremfor andres meninger, og at hun har arbeidet hardt for at forholdet skulle fungere.

- Alle sa «Dump ham!», «Hvorfor blir hun værende hos ham?», «Hun var svak», men magefølelsen utestengte alt, og jeg sa «Jeg elsker denne mannen. Hvis det er hardt arbeid som må til, er jeg villig til å prøve det».

- Det beste tidspunktet

Ekteskapsproblemene har blitt godt dokumentert i reality-serien «True Tori».

Både sexavsløringer, påståtte falske utroskapsanklager og barnebidragsgjeld på 400 000 kroner er bare noen av utfordringene duoen har stått overfor.

I fjor feiret paret deres tiende år som ektepar. Det var likevel flere som rynket på nesa da Tori og Dean ventet deres femte barn.

Det brydde «Beverly Hills 90210»-stjernen derimot seg minimalt om:

- Dette barnet kom på det beste tidspunktet. Ingenting er noensinne perfekt, men jeg er så hodestups forelsket i mannen min og barna våre. Tanken på å bli enda flere føles som en velsignelse, sa hun til til People.

LES OGSÅ: - Rihanna sa jeg så heit ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer