Britney Spears:

Nye nakenbilder setter fyr på nettet

Britney Spears overlater lite til fantasien når hun oppdaterer følgerne sine på sosiale medier.

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram-profil - igjen. Foto:Shutterstock Editorial / Image Press Agency / NurPhoto / NTB
NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram-profil - igjen. Foto:Shutterstock Editorial / Image Press Agency / NurPhoto / NTB Vis mer
Publisert

Etter 13 år under et omstridt vergemål kunne popstjerne Britney Spears (40) i fjor høst endelig slippe jubelen løs, da det ble klart at hun var fri fra faren Jamie Spears' (68) strenge kontroll.

Friheten har hun feiret på flere måter, blant annet ved å nyte forlovelsen med kjæresten Sam Asghari (28), bli hundemamma og dele en rekke lettkledde bilder på sosiale medier.

FEIRER: Britney Spears delte en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

På Instagram-kontoen sin deler hun flittig av mimring, dansevideoer og et innblikk i livet, ofte til stor glede for fansen.

Nå overrasker 40-åringen igjen med nye oppdateringer på Instagram. Popstjernen befinner seg for tiden på ferie i tropiske strøk med sin forlovede, og heller ikke denne gangen er oppdateringene av den sjenerte typen.

I skrivende stund har Spears delt tre innlegg fra strandferien, hvor hun på alle enten er kliss naken, eller iført kun en bikinitruse.

Over hennes intime kroppsdeler har hun strategisk plassert små diamant-emojier. Utenom det er det lite som overlater noe til fantasien.

Under samtlige innlegg har hun lagt ved roser i bildeteksten.

Det første innlegget ble delt sent mandag kveld norsk tid, men har tirsdag morgen allerede hentet inn nesten 1,2 millioner likerklikk.

Hotellarving Paris Hilton (41) er en av dem som har lagt igjen en kommentar.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

«Sliving», har hun skrevet sammen med hjerteøyer og flamme-emojier.

«Sliving» er et uttrykk fra Hilton selv som betyr at man lever sitt beste liv. Det innebærer for eksempel en person som er vellykket og klarer seg selv, og samtidig ser bra ut mens de gjør det.

Møtte i retten

Det var i september at nyheten om at det mye omstridte vergemålet endelig var avsluttet kom.

Nyheten kom om lag to måneder etter at det ble stor ståhei da 40-åringen inntok retten for første gang under en høring, der hun forklarte seg om det omstridte vergemålet hun har vært underlagt siden 2008.

EKSER: Britney Spears delte en video på Instagram der hun danset til eksens låt. Kort tid senere svarte Justin Timberlake, og det satte fyr på kommentarfeltet. Vis mer

De siste 13 årene var det faren som fungerte som en av hennes verger, der han hadde kontroll på datterens økonomi, eiendeler og personlige beslutninger.

- Jeg er traumatisert, deprimert og gråter hver dag, var blant det 40-åringen uttalte under høringen.

Nå er popstjernen imidlertid en fri kvinne, og ser ut til å leve livets glade dager med forloveden.

BEKYMRET: Fansen var bekymret for Britney Spears, og hashtaggen #FreeBritney spredte seg på TikTok. Vis mer

LES OGSÅ: Deler sjeldent glimt av sønnene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer