Chrissy Teigen:

Nye mobbeanklager:
- Fortsatt traumatisert

«Project Runway»-deltaker Michael Costello hevder at supermodellen sørget for at han ikke fikk jobber.

I HARDT VÆR: Chrissy Teigen er igjen utsatt for harde anklager. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
I HARDT VÆR: Chrissy Teigen er igjen utsatt for harde anklager. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Supermodell Chrissy Teigen (35) har fått massiv kritikk i det siste etter at gamle Twitter-meldinger kom frem i lyset.

I 2011 skrev nemlig Teigen en rekke ufine innlegg rettet mot Courtney Stodden (26), som på tidspunktet bare var 16 år gammel.

I et intervju med Daily Beast avslørte Stodden at Teigen skal ha sendt svært ekle meldinger til henne, blant annet at hun «ikke kunne vente til hun var død».

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Da la Teigen seg langflat og skrev på Twitter at hun var et «usikkert, oppmerksomhetssøkende troll», og at hun skammet seg over oppførselen sin.

Stodden er imidlertid ikke den eneste som har trøblete erfaringer med modellen.

Skal ha truet med karrieredrap

En annen som nå står frem med anklager mot henne er tidligere «Project Runway»-deltaker og motedesigner Michael Costello. Han skriver på Instagram at hans erfaringer med Teigen har kostet ham dyrt.

Det melder blant andre Vulture og CNN.

«Jeg ville ikke gjøre dette, men jeg kan ikke bli lykkelig om jeg ikke forteller min historie. Jeg må leges og for å gjøre det, må jeg fortelle hva jeg har gått gjennom. Jeg ville ta livet mitt og er fortsatt traumatisert, deprimert og har selvmordstanker», åpner han innlegget.

UT MOT TEIGEN: Michael Costello byr opp til krig. Foto: David Buchan/Shutterstock/NTB
UT MOT TEIGEN: Michael Costello byr opp til krig. Foto: David Buchan/Shutterstock/NTB Vis mer

Det hele stammer tilbake fra 2014, hvor det sirkulerte et skjermdump av en kommentar på Instagram hvor Costello tilsynelatende kalte en kvinne n-ordet.

Selv hevder han at dette var manipulert, og at det ble bevist. Teigen skal deretter ha anklaget ham for å være rasist i kommentarfeltet på Instagram, noe som ifølge Costello førte til en tøff periode for ham.

«Da jeg kontaktet Chrissy Teigen for å forklare at jeg var offer for et hevngjerrig nettangrep, og at alt hun trodde jeg var ikke stemte, fortalte hun meg at karrieren min var over og at alle dører ville bli lukket», skriver han på Instagram.

Det skulle hun få rett i, fortsetter han. Etter dette skal nemlig jobber ha blitt avlyst i siste liten, uten forklaring, hevder han.

«Jeg fikk ofte meldinger fra venner og kolleger at hun og Monica Rose, en mektig motestylist, hadde gått langt i å true folk og merker dersom de på noen som helst måte assosierte seg med meg, de ville ikke jobbe med noen av dem», hevder han.

DÅRLIG STEMNING: Da Chrissy Teigen og mannen John Legend skulle på middagsbesøk hos Kris Jenner, var ikke verten særlig fornøyd. Det resulterte i denne Instagram-storyen. Video: @krisjenner / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Suicidal

Han har også lagt ved skjermdump av en samtale med Teigen, hvor han trygler om å få forklare saken, og at det ikke var ham som hadde skrevet kommentaren. Hun skal ifølge skjermdumpene ha svart med:

«Rasistiske mennesker som deg fortjener å lide og dø. Du kunne like gjerne vært død. Karrieren din er over, bare se».

Costello skriver at det hele førte til at han ble suicidal, og at de siste årene har vært vonde. Han skriver at han ikke ønsker sympati fra noen, men at han ønsker å dele sin historie for å frigjøre seg.

«Så mange netter har jeg ligget våken, og ønsket å ta livet mitt. Jeg så ikke poenget i å leve. Det er ingen måte jeg noensinne kan komme meg unna å være målskive for de mektige elitene i Hollywood, som faktisk har makten til å lukke dører med en eneste tekstmelding», står det i innlegget.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

Teigen får støtte

Teigen selv har foreløpig ikke uttalt seg om den nye anklagen. Hun får imidlertid støtte fra artist Leona Lewis (36), som på Instagrams historiefunksjon skriver om sin egen opplevelse med ham.

Hun skal da ha vært modell for ham til et moteshow for veldedighet. Hun skal imidlertid ha blitt kuttet ut av showet i siste liten fordi han ikke ønsket å tilpasse kjolen til hennes størrelse.

«Jeg var så skamfull og dypt såret. Fordi jeg ikke hadde modellstørrelsen, fikk jeg ikke tillatelse til å gå i kjolen hans», skriver hun.

36-åringen forteller imidlertid at designeren nå lager kjoler for alle størrelser, og at hun er glad for at han forsto viktigheten av det.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Hun understreker at hun ikke vil så tvil om hans opplevelse, men at hun skulle ønske han kunne gi Teigen en sjanse etter at hun har beklaget seg.

«Vi har alle gjort feil, det vet jeg vi har, men på dette tidspunktet føler jeg at når folk beklager seg, og viser ekte anger og endring, burde vi omfavne dem og ikke sparke dem når de ligger nede», skriver hun.

LES OGSÅ: - Seks år med konstant mobbing

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer