GRAVID?: Det går ikke lenge mellom hver gang det går rykter om at Jennifer Aniston venter barn. Nå er det på'an igjen. Foto: Stella Pictures
GRAVID?: Det går ikke lenge mellom hver gang det går rykter om at Jennifer Aniston venter barn. Nå er det på'an igjen. Foto: Stella PicturesVis mer

Nye graviditetsrykter rundt Jennifer

Denne gangen venter hun visstnok to...

SEHER.NO: Etter en rekke fertilitets-behandlinger, gjør Jennifer Aniston (39) seg visstnok klar for mammarollen.

For skal vi tro Star, skal hun få tvillinger med av og på-kjæresten, artisten John Mayer (30).

Bladet skriver at Jennifers biologiske klokke begynte å tikke såpass høyt, at hun for kort tid siden fikk frosset ned eggene sine i tilfelle hun ikke møtte den rette tidsnok.

Men nå kan Jennifer – som fyller 40 i februar - puste lettet ut, skriver de under tittelen "Tvillinger for Jennifer", uten å egentlig kunne fastslå om hun virkelig er gravid eller ei.

- Hun vet at muligheten for å få barn nå er begrenset. Det er vanskelig for henne å tenke på noe annet – nå tenker hun kun på babyer! sier en kilde til bladet.

Og John er visstnok svært klar for å bli far...

- Han har bestilt en haug bøker om graviditeter og foreldrerollen på Amazon. Han er like glad som Jennifer. De har diskutert hvordan de skal oppdra barna, og de er enige om det meste. De klarer nesten ikke å vente til de blir foreldre, sier en annen kilde.

Det er ikke lenge siden australske New Weekly hevdet at Aniston var gravid.

Men kort tid etter gikk talspersonen til den tidligere ”Venner for livet”-stjernen ut og lo av ”nyheten”. 
- Å, kom igjen! Hun er IKKE gravid, sa talskvinnen til Entertainment Tonight.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg blir gravid neste år