NYE FRIERE: May Flisram (t.v.) og Therese Bull Engelstad er årets alderstvist i "Ungkaren 20 vs. 40". Foto: TVNorge
NYE FRIERE: May Flisram (t.v.) og Therese Bull Engelstad er årets alderstvist i "Ungkaren 20 vs. 40". Foto: TVNorgeVis mer

Nye friere for Ungkaren

To 30-åringer kaster seg inn i kampen om Jørgen Festervoll.

SEHER.NO: I år som i fjor har TVNorge lagt inn en alderstvist i det populære programmet "Ungkaren 20 vs. 40". Denne gangen er det to 30-åringer som skal prøve seg mot de andre deltagerne.

May Flisram og Therese Bull Engelstad er jevngamle med Ungkaren Jørgen Festervoll (30), og blir kastet inn i program fem.

Det visste ingen av de andre deltagerne om, og det ble stort oppstyr da 30-åringen ankom innspillingsstedet.

- Ingen av dem hadde ventet at noe slikt skulle skje, og flere var derfor helt i sjokk da de så oss ved bassengkanten for første gang. Flere ble også forbannet, og ba oss nærmest om å ryke og reise hjem til Norge igjen, sier May til VG.

May og Therese kom med i kampen to uker etter de andre deltagerne. Selv visste de heller ikke at de ville være de eneste på 30 år som skulle konkurrere om Festervoll.

Den siste som heller ikke visste noe var hovedpersonen selv.

- Jeg trodde de var noen assistenter i produksjonsselskapet som skulle fortelle meg noe, så jeg ble rimelig overrasket da jeg forsto at det var jenter som skulle være med videre i programmet. Men det var jo så klart veldig hyggelig, sier han til VG.

Alderen til tross: De nye deltagerne følte ikke at det å være jevngammel med Festervoll ga de noen fordel i sjekkekampen. De lå tross alt to uker etter de andre, når det gjelder å bli kjent med Ungkaren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Åpner for Stig som ny ungkar!