Kristin Cavallari og Jay Cutler:

Nye detaljer om skilsmissen lekket

Skal ha kommet til en midlertidig løsning.

NYE DETALJER: For litt over en uke siden ble det kjent at Jay Cutler og Kristin Cavallari skiller lag. Nå skal de trolig ha kommet til en midlertidig løsning om hvordan de skal dele omsorgen for de tre barna. Her er de sammen i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
NYE DETALJER: For litt over en uke siden ble det kjent at Jay Cutler og Kristin Cavallari skiller lag. Nå skal de trolig ha kommet til en midlertidig løsning om hvordan de skal dele omsorgen for de tre barna. Her er de sammen i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For litt over en uke siden ble det kjent at stjerneparet Kristin Cavallari (33) og Jay Cutler (37) skilles etter ti år sammen. Det skrev førstnevnte i et rørende innlegg på Instagram, der det kom frem at de hadde vokst fra hverandre.

SKILLES: Kristin Cavallari og ektemannen Jay Cutler går hver til sitt. Foto: NTB scanpix
SKILLES: Kristin Cavallari og ektemannen Jay Cutler går hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tiden vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre. Vi ber om at alle respekterer privatlivet vårt mens vi prøver å finne vei i denne vanskelige tiden for familien, skrev Cavallari.

Eksparet giftet seg i 2013, og sammen har «The Hills»-stjernen og Cutler de tre barna Camden (7), Jaxon (5) og Saylor (4). De begge oppga «uforenlige forskjeller» som årsak til skilsmissen, og i skilsmissepapirene som ble lekket til pressen i forrige uke, kom det frem at Cavallari ønsket hovedomsorgen for de tre barna. Cutler ønsket på sin side delt omsorg for barna.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Midlertidig løsning

Nå skal duoen ha kommet til enighet om en midlertidig avtale om omsorgen for barna, skriver E News. Cutler skal også ha gitt tillatelse til at Cavallari kan kjøpe et hus hun lenge har drømt om.

- Kristin og Jay har gjort noen fremskritt i prosessen med skilsmissen, De er nå enige om at Kristin kan kjøpe huset hun har vært på utkikk etter siden de begynte å få problemer i ekteskapet i november i fjor, sier kilden.

Kilden sier videre at de også skal ha blitt enige om å dele på ansvaret for barna, og at barna enn så lenge vil fortsette å bo i familiens hjem i Nashville, mens foreldrene vil bo med barna annenhver uke. Denne ordningen vil imidlertid endres når Cavallari flytter inn i det nye huset, og da vil angivelig barna bytte på å bo hos mor og far.

- Ting mellom Jay og Kristin blir sannsynligvis bedre når hun har flyttet inn, ettersom den nye ordningen vil bidra til å minske spenningen mellom dem, sier kilden.

Ifølge Us Magazine skal 33-åringen ha kjøpt en bolig i Franklin i Tennessee. Hun og Cutler skal ha bodd fra hverandre siden 7. april, skriver ukebladet videre.

De nye detaljene i skilsmissen kommer kort tid etter at eksparets skilsmissepapirer ble offentliggjort. I rettsdokumentene som blant andre ET Online hadde fått tilgang på, kom det frem at Cavallari søkte om separasjon 24. april, og at hun oppga mislighold av ekteskapet og uforenlige forskjeller som grunner til samlivsbruddet.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

Rettsdokumenter lekket

Den 33 år gamle «Laguna Beach»-stjernen hevdet i sine juridiske dokumenter at ektemannen er skyldig i upassende oppførsel i og overfor ekteskapet deres, noe som gjør det utrygt og umoralsk.

Videre kom det fram at eventuell dårlig oppførsel det i skilsmissedokumentene hevdes at hun er ansvarlig for, i så fall er et resultat av ektemannens upassende oppførsel i ekteskapet.

Cutler på sin side søkte om skilsmisse 21. april, altså ikke samme dag som kona, og oppga uforenlige forskjeller som grunnen til bruddet. Han oppga imidlertid ingenting om dårlig oppførsel fra Cavallaris side i dokumentene.

Samtidig ønsket hun barnebidrag fra Cutler, og oppga at NFL-stjernen får tillatelse til å komme på besøk, samt at han skal betale for barnas helse- og livsforsikring.

Ektemannen ba på sin side om delt omsorg for barna, og opplyste videre at han har vært den forelderen som alltid har vært tilgjengelig og hjemme med dem.

37-åringen mente at paret rettferdig skal dele eiendeler de har hatt sammen gjennom ekteskapet. I sine dokumenter mente Cavallari at hun har vært mest til stede for barna, og at hun derfor bør få hovedomsorgen.

Mange har ment at skilsmissenyheten kom som et sjokk - til tross for at Cutler har vært utsatt for en rekke utroskapsrykter, noe TV-seerne også har fått se i realityserien «Very Cavallari».

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Cavallari begynte å date NFL-stjernen Jay Cutler (36) sent i 2010, og allerede året etter forlovet de seg. Kun tre måneder senere brøt de derimot med hverandre, men da Cavallari fant ut at hun ventet barn, ga de forholdet en ny sjanse. I 2013 giftet de seg.

LES OGSÅ: Fikk vite sannheten - byttet navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer