Kanye West og Irina Shayk:

- Nye detaljer om sjokkromansen

Forholdet mellom Irina Shayk og Kanye West skal ha kjølnet.

ROMANSERYKTER: Kanye West og Irina Shayk har vært på flørtern i noen måneder. Nå hevder imidlertid en kilde at forholdet har kjølnet. Foto: Beretta /Sims / Shutterstock / Mark J. Terrill / AP Photo / NTB
ROMANSERYKTER: Kanye West og Irina Shayk har vært på flørtern i noen måneder. Nå hevder imidlertid en kilde at forholdet har kjølnet. Foto: Beretta /Sims / Shutterstock / Mark J. Terrill / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai kom sjokknyheten om at Kanye West (44), som i februar skilte seg fra kona Kim Kardashian (40), hadde funnet lykken på ny.

Den gang ble han nemlig observert med supermodellen Irina Shayk (35).

En rekke tabloidmedier, deriblant Perez Hilton, Daily Mail og DeuxMoi, meldte at de to hadde truffet hverandre i det skjulte. Ryktene oppsto først på Instagram-kontoen DeuxMoi.

Nå, om lag to måneder senere, ser det imidlertid ut til at romansen skal være over.

FØL MEG: Musikkvideoen til «Feel Me» av Kanye West og Tyga skal ha blitt lekket - og det er et merkelig syn. Video: Rød Løper/@elirussellinnetz Vis mer

- Ønsker ikke forhold

Kilder forteller til PageSix at West nylig inviterte Shayk på reise til Paris, noe hun høflig skal ha takket nei til.

- Hun liker han som en venn, men ønsker ikke et forhold med ham, sier kilden, og legger til at supermodellen ikke ønsket å bli med for å unngå overskrifter i pressen.

- Hun vil ikke at reisen assosieres med at de dater, noe som hadde havnet i pressen hvis hun dukket opp i Paris med ham. Det ville vært enda en måned med overskrifter om at de dater.

Til tross for at ingen av dem foreløpig har kommentert det angivelige forholdet selv, har de heller ikke gjort noe som helst for å prøve å avkrefte en mulig romanse.

PRIVAT: Isabel Raad viser mye av privatlivet sitt i sin nye TV 2-serie «Isabel», men hun innrømmer at det er noe hun har holdt skjult for seerne. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Thea Hope Vis mer

Observert på ferie

Da Kanye fylte 44 år i juni inviterte han med seg Irina til Frankrike for å feire. Dette plukket en rekke medier opp, og Daily Mail sikret seg også bilder av duoen sammen.

«Kanye West og Irina Shayk bekrefter de hete ryktene om en ny romanse etter skilsmissen fra Kim Kardashian. På våre eksklusive bilder kan man se Kanye og Irina på en romantisk spasertur i Provence i Frankrike, hvor de bor sammen på det luksuriøse boutiquehotellet Villa La Coste», skrev nettstedet.

Kort tid etter hevdet også US Weekly at Kim Kardashian, som var gift med West i nesten syv år, slett ikke skal være lei seg over eksmannens nye romanse. Snarere tvert imot.

- Kim er genuint glad på Kanyes vegne og ønsker at han skal gå videre, fortalte en kilde til nettstedet, og fortsatte:

- Hun synes Irina passer perfekt for ham.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Skilsmisser

Irina er ikke bare et godt kjent ansikt fra utallige forsider, catwalker og reklamejobber. Man har også sett henne flere ganger på rød løper ved siden av eksen og Hollywood-stjernen Bradley Cooper (46).

Stjerneparet gikk fra hverandre etter fire år sommeren 2019, etter at det lenge hadde blitt spekulert på om de hadde gjort det slutt. Sammen har de datteren Lea De Seine Shayk Cooper (4).

Kanye West har på sin side vært gift med nevnte Kim Kardashian.

Det populære paret giftet seg i 2013, og utvidet gjennom årene familien. Sammen har de barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

LES OGSÅ: Er dette et stikk mot eksen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer