Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Nye detaljer om ellevilt bryllup

«Bennifer» gifter seg igjen til helgen.

EKTEFELLER: Jennifer Lopez og Ben Affleck giftet seg i Las Vegas i sommer. Nå skal det igjen være duket for bryllup. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP Photo / NTB
EKTEFELLER: Jennifer Lopez og Ben Affleck giftet seg i Las Vegas i sommer. Nå skal det igjen være duket for bryllup. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av fjorårets største snakkiser var uten tvil gjenforeningen mellom it-paret fra tidlig 2000-tallet, Jennifer Lopez (53) og Ben Affleck (50).

I juli kunne «Bennifer» gledelig dele nyheten om at de hadde giftet seg i Las Vegas, og en drøy måned etter de ble smidd i hymens lenker skal det visstnok være duket for en spektakulær bryllupsfeiring.

Nå røper kilder overfor Page Six detaljer om den storslåtte festen, og det ser ikke ut til at stjerneparet holder igjen på noe når de skal feire kjærligheten.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Overdådig

Drømmebryllupet skal angivelig finne sted denne helgen, og kjendisnettstedet beskriver bryllupsfesten som et «fest som passer i Vogue».

- Det kommer til å handle om J. Lo. Ben vil at alt fokus skal være på henne under den store dagen deres, kan en kilde fortelle til Page Six.

Bryllupet skal feires tre dager til ende, og skal være en intim feiring for familie og venner. Fredag begynner festlighetene med en øvingsmiddag, før selve seremonien finner sted på lørdag. Helgen avsluttes med grilling og piknik på søndag.

Festlighetene vil finne sted på Afflecks eiendom i Riceboro, Georgia.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Svindyr prislapp

Ifølge kilder skal bruden selv ankomme seremonien i en spesialdesignet Ralph Lauren-kjole laget i Italia. Motemagasinet Vogue forventes også å dokumentere bryllupsfeiringen gjennom helgen.

Stjernepar har kjendisvenner, og gjestelisten skal blant annet inneholde navn som Matt Damon (51), Jimmy Kimmel (54), Casey Affleck (47) og Drea de Matteo (50).

Den kjente partyplanleggeren Colin Cowie er mannen bak detaljene i den overdådige feiringen, og ifølge Page Six ligger prislappen mellom 25 000 dollar og 25 millioner dollar.

Hva den endelige prislappen på «Bennifers» andre bryllup ender på gjenstår å si, men det kan se ut til at det ligger nærmere den øvre «grensen» enn den nedre.

LES OGSÅ: Mistenker brudd etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer