Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Nye detaljer om ellevilt bryllup

«Bennifer» gifter seg igjen til helgen.

EKTEFELLER: Jennifer Lopez og Ben Affleck giftet seg i Las Vegas i sommer. Nå skal det igjen være duket for bryllup. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP Photo / NTB
EKTEFELLER: Jennifer Lopez og Ben Affleck giftet seg i Las Vegas i sommer. Nå skal det igjen være duket for bryllup. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av fjorårets største snakkiser var uten tvil gjenforeningen mellom it-paret fra tidlig 2000-tallet, Jennifer Lopez (53) og Ben Affleck (50).

I juli kunne «Bennifer» gledelig dele nyheten om at de hadde giftet seg i Las Vegas, og en drøy måned etter de ble smidd i hymens lenker skal det visstnok være duket for en spektakulær bryllupsfeiring.

Nå røper kilder overfor Page Six detaljer om den storslåtte festen, og det ser ikke ut til at stjerneparet holder igjen på noe når de skal feire kjærligheten.

Overdådig

Drømmebryllupet skal angivelig finne sted denne helgen, og kjendisnettstedet beskriver bryllupsfesten som et «fest som passer i Vogue».

- Det kommer til å handle om J. Lo. Ben vil at alt fokus skal være på henne under den store dagen deres, kan en kilde fortelle til Page Six.

Bryllupet skal feires tre dager til ende, og skal være en intim feiring for familie og venner. Fredag begynner festlighetene med en øvingsmiddag, før selve seremonien finner sted på lørdag. Helgen avsluttes med grilling og piknik på søndag.

Festlighetene vil finne sted på Afflecks eiendom i Riceboro, Georgia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.