Bob Saget er død:

Nye detaljer om dødsfallet

Obduksjonsrapporten etter komikerens brå død er klar.

DØDE BRÅTT: Den kjente, amerikanske komikeren Bob Saget ble funnet død på et hotell i Florida i januar. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB
DØDE BRÅTT: Den kjente, amerikanske komikeren Bob Saget ble funnet død på et hotell i Florida i januar. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Det var helt i starten av året, nærmere bestemt 9. januar, at komiker og skuespiller Bob Saget ble funnet død på et hotellrom i Orlando i Florida. Han ble bare 65 år gammel.

Natt til torsdag ble dødsårsaken klar. Ifølge en uttalelse fra familien hans døde han etter å ha slått hodet i et fall.

Nå er det imidlertid kommet en oppdatering med ytterligere detaljer rundt Sagets dødsfall. CNN er blant mediene som omtaler obduksjonsrapporten fra rettsmedisineren i Orange County.

Covid-positiv

Etter skuespillerens død ble det tatt PCR-test, og ifølge obduksjonsrapporten viste testen at Saget var smittet av coronaviruset. Han skal selv ha sagt i desember at han hadde corona, men slike tester kan gi positive utslag selv etter flere uker.

Rapporten viser også at han hadde et forstørret hjerte, hvor 95 prosent var blokkert på den ene siden.

Det ble ikke funnet alkohol i kroppen hans, men ifølge rapporten ble det funnet spor av medisinen Klonazepam (Klonopin), som brukes mot anfall, panikklidelser og angst, samt medisinen Trazodon som er et antidepressivum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.