Eddie Hassell

Nye detaljer i stjernens drapssak

Forrige uke ble Hollywood-stjernen Eddie Hassell drept. Nå er en mann siktet i saken.

NYE DETALJER: En person er nå mistenkt for drapet på Hollywood-stjernen Eddie Hassell, som ble skutt og drept forrige helg. Foto: Danny Moloshok / AP / NTB
NYE DETALJER: En person er nå mistenkt for drapet på Hollywood-stjernen Eddie Hassell, som ble skutt og drept forrige helg. Foto: Danny Moloshok / AP / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken kom den tragiske nyheten om at Hollywood-stjernen Eddie Hassell var blitt drept. Skuespilleren, best kjent for sine roller i «Surface», «Devious Made» og den Oscar-nominerte filmen «The Kids Are All Right», ble søndag forrige uke funnet i Grand Praire i Texas med skuddskader.

Klokken ti på ett om natten, rykket politiet ut til en skyteepisode. Der fant de den 30 år gamle skuespilleren som var blitt skutt flere steder.

Han ble raskt fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

SKUTT OG DREPT: Skuespiller Eddie Hassell ble forrige helg funnet med skuddskader. Kort tid seinere døde han på sykehuset som følge av skadene. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB
SKUTT OG DREPT: Skuespiller Eddie Hassell ble forrige helg funnet med skuddskader. Kort tid seinere døde han på sykehuset som følge av skadene. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB Vis mer

Mistenkt

Drapsmotivet var ikke kjent, og politiet ba om hjelp fra offentligheten i form av en dusør på 2500 amerikanske dollar for opplysninger i saken.

Nå kan politiet imidlertid avsløre at en 18 år gammel mann er siktet og arrestert for drapet på Hollywood-stjernen. Det melder Variety.

Mannen sitter for tiden fengslet i Grand Praire Detention Center, med en kausjon satt til 500 000 amerikanske dollar.

Ifølge Variety har politiet en teori om at Hollywood-stjernen skal ha blitt utsatt for et tilfeldig ran, som altså endte i drap. Saken er nå henvist til distriktsadvokatkontoret i Tarrant County, og er fortsatt under etterforskning.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Kort tid etter dødsfallet delte Hollywood-stjernens kjæreste en hyllest på Instagram med flere bilder av de to sammen.

«Jeg elsket deg mer enn himmelen i Texas. Du gjorde meg galere enn noen jeg noensinne har møtt, og jeg elsket hver bit av deg. Hvil i fred. Du vil alltid ha hjertet mitt», var blant det hun skrev.

Suksessfull

Eddie Hassell ble født 16. juli 1990 i Corsicana i Texas. Han hadde flere små roller gjennom 2000 og 2010, spesielt som Clay i filmen «The Kids Are All Right» med Julianne Moore og Mark Ruffalo i hovedrollene.

Utover sin rolle i «The Kids Are All Right» har Hassell hatt roller i filmer som« 2012», «The Family Tree», «Family Weekend», «House of Dust», «Warrior Road» og «Bomb City». Sistnevnte film vant publikumsprisen i 2017 på Dallas International Film Festival.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

Ved siden av skuespill var Hassell en ivrig surfer og skateboarder.

- Skateboarding har vært en stor del av livet mitt, det fikk meg også til å få være med i reklamer. Jeg var fan av ridning og rodeo i Texas, og da jeg flyttet til Los Angeles ble jeg interessert i skateboard. Jeg utførte alle mine egne stunts. Jeg er fan av alt som har med brett å gjøre; surfing og wakeboarding, uttalte han i et intervju med Elle i 2013.

LES OGSÅ: Bryter tausheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer