Marius Borg og Juliane Snekkestad:

Nye detaljer avslørt

Kronprinsessens eldste sønn har måttet gjøre endringer etter bruddet.

IDYLLEN BRAST: Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby var et par i flere år. Her fotografert sammen i konfirmasjonen til prins Sverre Magnus i 2020. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
IDYLLEN BRAST: Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby var et par i flere år. Her fotografert sammen i konfirmasjonen til prins Sverre Magnus i 2020. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På tampen av forrige uke ble det kjent at Marius Borg Høiby (25) var blitt singel. Kronprinsessens førstefødte har i flere år vært i et forhold og samboer med modell Juliane Snekkestad (26), men kjærligheten skulle altså ikke vare.

Det var i begynnelsen av 2018 at Se og Hør først avslørte den hyggelige nyheten om at de to var blitt et par. I etterkant har paret ved flere anledninger åpnet seg om forholdet, samboerskapet og livet sammen. Det har nå kommet til veis ende.

«Marius Borg Høiby og jeg har gått fra hverandre. Og jeg har det mye bedre nå», bekreftet Juliane i en noe kryptisk tekstmelding til Nettavisen fredag.

Nå er det kommet nye opplysninger rundt bruddet. Les alt i Se og Hør Pluss-artikkelen her.

Nye detaljer

Se og Hørs kjæresteavsløring kom i forbindelse med deres første samboereventyr i London, hvor Juliane hadde base som modell mens Marius var trendredaktør i motemagasinet Tempus Magazine.

Han mistet jobben da magasinet ble nedlagt, og på tampen av 2018 vendte de nesa mot gamlelandet.

I januar 2019 ble det kjent at paret hadde kjøpt seg bolig sammen i Tønsberg. Eneboligen kostet ifølge Eiendomsregisteret drøyt 3,6 millioner kroner, og Juliane og Marius betalte for en halvpart hver.

Etter det Se og Hør kjenner til, blir Juliane foreløpig boende i huset i Tønsberg etter bruddet, mens Marius har flyttet hjem til mamma Mette-Marit og familien på Skaugum.

Les mer i Se og Hør Pluss-artikkelen her.

Se og Hør har prøvd å få ytterligere kommentarer fra Juliane og Marius, men har ikke fått svar på våre henvendelser.

Slik møttes de

Tidligere har Juliane også gjestet Nettavisen-podkasten «Schendis», hvor hun snakket åpent om forholdet sitt med kronprinsesse Mette-Marits (48) eldste sønn.

I podkastepisoden kunne hun blant annet avsløre hvordan de møttes.

- Jeg bodde i Los Angeles i 2014, også bodde han der i 2016 eller noe. Det var faktisk der vi møttes. Jeg var i byen for å gjøre en photoshoot - faktisk den som endte opp i Playboy - og jeg møtte ham for første gang gjennom en felles venn. Vi dro ut, og ble kjent, fortalte hun.

KRYPTISK: Sophie Elise og Isak Dreyer flørtet åpenlyst på «Farmen kjendis» og rødmet da de ble spurt om forholdet deres på finalefesten i slutten av februar. Nå kan det virke som at romansen er over. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Det skulle derimot ikke oppstå varme følelser der og da. Snekkestads jobb sørger for at hun reiser verden rundt, men familien i Tønsberg har også sørget for at hun med jevne mellomrom har vært i Norge.

Det var også her følelsene for Marius oppsto.

- Vi tekstet jo, men det var en veldig klein måte vi ble kjærester på. Vi hadde vært i Oslo, og så skulle han kjøre meg til togstasjonen. Vi har en sånn greie at vi gnir nesene våre mot hverandre, som vi kaller «nesetussing». Da sa jeg at det bare er «sånn kjærester gjør», og da spurte han om vi ikke var det, fortalte hun i podkasten, og la til at hun selvsagt responderte med et «ja» før hun satte seg på toget hjem.

Kjøpte hus

I 2019 gikk de altså til innkjøp av bolig sammen, og på den eksklusive førpremieren av storfilmen «Maleficent: Mistress of Evil» kunne Snekkestad fortelle at de var godt i gang med oppussing, og at de trivdes svært godt i den nye tilværelsen.

- Det går bra, det har vært en del å stri med, men nå er vi på god vei og vi trives veldig godt, fortalte Snekkestad til Dagbladet den gang, og la til at Høiby hadde overrasket ved å være «litt av en handyman».

LES OGSÅ: Fikk infeksjon etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer