Marius Borg og Juliane Snekkestad:

Nye detaljer avslørt

Kronprinsessens eldste sønn har måttet gjøre endringer etter bruddet.

IDYLLEN BRAST: Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby var et par i flere år. Her fotografert sammen i konfirmasjonen til prins Sverre Magnus i 2020. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
IDYLLEN BRAST: Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby var et par i flere år. Her fotografert sammen i konfirmasjonen til prins Sverre Magnus i 2020. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På tampen av forrige uke ble det kjent at Marius Borg Høiby (25) var blitt singel. Kronprinsessens førstefødte har i flere år vært i et forhold og samboer med modell Juliane Snekkestad (26), men kjærligheten skulle altså ikke vare.

Det var i begynnelsen av 2018 at Se og Hør først avslørte den hyggelige nyheten om at de to var blitt et par. I etterkant har paret ved flere anledninger åpnet seg om forholdet, samboerskapet og livet sammen. Det har nå kommet til veis ende.

«Marius Borg Høiby og jeg har gått fra hverandre. Og jeg har det mye bedre nå», bekreftet Juliane i en noe kryptisk tekstmelding til Nettavisen fredag.

Nå er det kommet nye opplysninger rundt bruddet. Les alt i Se og Hør Pluss-artikkelen her.

Nye detaljer

Se og Hørs kjæresteavsløring kom i forbindelse med deres første samboereventyr i London, hvor Juliane hadde base som modell mens Marius var trendredaktør i motemagasinet Tempus Magazine.

Han mistet jobben da magasinet ble nedlagt, og på tampen av 2018 vendte de nesa mot gamlelandet.

I januar 2019 ble det kjent at paret hadde kjøpt seg bolig sammen i Tønsberg. Eneboligen kostet ifølge Eiendomsregisteret drøyt 3,6 millioner kroner, og Juliane og Marius betalte for en halvpart hver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer