Megan Fox og Brian Austin Green:

Nye bruddrykter rundt stjerneparet

Skal ha bodd hver for seg den siste tiden.

VANSKELIG KJÆRLIGHET: Megan Fox og Brian Austin Green har vært sammen i rundt 16 år, men forholdet har vært trøblete. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Megan Fox og Brian Austin Green har vært sammen i rundt 16 år, men forholdet har vært trøblete. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden 2004 har Megan Fox (33) og Brian Austin Green (46) vært et par. Etter seks år som kjærester giftet de seg sommeren 2010, og sammen har de barna Noah (7), Bodhi (6) og Journey (3).

Men til tross for et langt forhold, så har stjerneparets kjærlighetsliv vært langt fra problemfritt. Flere ganger har de gått fra hverandre gjennom årenes løp, og i 2015 kom nyheten om at duoen skulle skilles. I fjor vår, tre år senere, avlyste de derimot skilsmissen.

Nå svirrer imidlertid bruddryktene rundt paret nok en gang, skriver US Weekly.

Droppet gifteringen

Den tidligere «Beverly Hills 90201»-stjernen ble først sett uten giftering i Malibu 17. april, ifølge nettstedet.

To dager tidligere hevdet Daily Mail at Fox og Green bor hver for seg nå i corona-perioden. Mens hun skal holde til i Calabasas, skal han bo i Malibu. Nettstedet publiserte også bilder av duoen hvor de overleverte ungene til hverandre, samt byttet et bilsete før de dro hver til sitt igjen.

Da 46-åringen søndag handlet dagligvarer i Calabasas, ble han observert uten giftering igjen. Noe som forsterker bruddryktene ytterligere, skriver US Weekly.

Vis mer

Fox og Green deler sjelden private ting fra livet sitt med fansen i sosiale medier. Mens mange kjendiser liker å dele søte hyllester til sine kjære i anledninger som bursdager, mors- og farsdag, valentinerdagen og andre merkedager, så har aldri denne stjerneduoen gjort noe lignende.

Mens 46-åringen sist la ut et bilde av seg selv og kona i februar, så må man helt tilbake til oktober, i en bildekarusell, for å finne Brian i hennes feed. De to følger heller ikke hverandres profiler.

Var ikke klar for kjæreste

Ekteparet, som begynte å date hverandre da hun var 18 og han 31, har som nevnt jobbet hardt for å holde familien samlet de siste årene.

Allerede i 2009 begynte problemene å bli kjent i offentligheten. Den gang brøt de nemlig forlovelsen de hadde inngått tre år tidligere.

Heller ikke begynnelsen på deres lange kjærlighetsforhold startet helt knirkefritt.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Duoen møttes på settet av TV-serien «Hope & Faith» i 2004, kort tid etter at Green hadde gjort det slutt med «Beverly Hills 90210»-kollegaen Vanessa Marcil (51), som han har sønnen Kassius (17) sammen med.

- Jeg hadde akkurat kommet ut av et forhold … Og jeg var ikke på utkikk etter et nytt et på det tidspunktet, fortalte Brian i radioprogrammet Barstool Radio's KFC i fjor, ifølge People.

Videre innrømmet skuespilleren at han ikke så for seg at et forhold mellom ham selv og unge Fox i det hele tatt kunne være en mulighet. Men, til tross for at han holdt tilbake, fortsatte derimot Megan å presse på.

- Det er litt morsomt, for helt fra starten av dyttet jeg henne hele tiden bort fordi jeg ikke ønsket noe forhold, forklarte han, ifølge nettstedet.

Frem og tilbake

Men da den mørke skjønnheten fortalte at hun ville date andre, ble kjekkasen nødt til å tenke seg om et par ganger.

- Jeg innså plutselig at tanken på at hun skulle treffe andre gjorde skikkelig vondt, så da forsto jeg at jeg virkelig likte henne, avslørte han.

Etter to år som kjærester, forlovet paret seg i 2006. Bryllupet lot likevel vente på seg, og i 2009 valgte de altså i stedet å bryte forlovelsen.

- Å gifte seg i en alder av 23 år er ingen realistisk plan, fortalte Fox til US Weekly den gang.

Men bare ett år senere fikk pipa en annen låt. Da ga nemlig duoen hverandre sine ja i hemmelighet på Hawaii.

- Jeg har aldri vært så sikker på noe noen gang før, som jeg er nå. Jeg håper dette er starten på et langt liv sammen, sa hun til People året etter bryllupet.

Vis mer

LES OGSÅ: Lise Finckenhagen åpner opp om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer