Nye bruddrykter rundt Beyoncé og Jay Z

Popdronningen hinter om ekteskapsproblemer på sitt nyeste album «Lemonade».

KRISE I EKTESKAPET? Beyoncé og Jay Z står nok en gang overfor bruddrykter etter sangfuglens albumslipp i helgen. Foto: Afp
KRISE I EKTESKAPET? Beyoncé og Jay Z står nok en gang overfor bruddrykter etter sangfuglens albumslipp i helgen. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Gullstrupen Beyoncé Knowles (34) og rapperen Jay Z (46) har flere ganger vært utsatt for skilsmisse- og utroskapsrykter.

Denne gangen kommer imidlertid hintingen om trøbbel i ekteskapet fra sangstjernen selv.

Lørdag slapp nemlig sangfuglen sitt nye album «Lemonade» via en timelang videospesial på HBO. Fansen var i full ekstase da den talentfulle sangeren slapp album helt uten forvarsel, men flere satt igjen som store spørsmålstegn etter å ha hørt sangtekstene på albumet.

34-åringen, som i 2008 giftet seg med rapperen Jay Z, synger nemlig utallige strofer om hjertesorg, utroskap og tillitsbrudd. 

I den timelange videospesialen er det flere klipp av superparet, blant annet et klipp der Beyoncé gir en klem til ektemannen der hun har fjernet gifteringen. 

- Det ser ut som hun gir ham en farvel-klem, skriver nettstedet Inquisitr. 

Se en kort smakebit av HBO-spesialen «Lemonade» her:

- Tips: Ikke vær utro mot Beyoncé

I låten «Sorry» synger skjønnheten om en utro ektemann som ikke kommer hjem før sent om natten, og uttaler at hun angrer på at hun valgte å gifte seg. 

«Looking at my watch, he shoulda been home. Today I regret the night I put that ring on», er et kort utdrag fra den ærlige sangteksten.

Saken fortsetter nedenfor.

SIER DE FARVEL HER? I HBO-spesialen inneholder flere av videoklippene øyeblikk der Jay Z er med. Et av klippene viser at ekteparet gir hverandre en klem, noe flere tror representerer et farvel.  Foto: Xposure
SIER DE FARVEL HER? I HBO-spesialen inneholder flere av videoklippene øyeblikk der Jay Z er med. Et av klippene viser at ekteparet gir hverandre en klem, noe flere tror representerer et farvel. Foto: Xposure Vis mer

Selv om verken Beyoncé eller Jay Z har kommentert sangtekstene eller ryktene, er fansen overbevist om at det nye albumet er Beyoncés måte å annonsere en kommende skilsmisse.

- Tips: Ikke vær utro mot Beyoncé. Hun kommer ikke til å skille seg fra deg, men lage et helt album om det, sende det på HBO og få alle til å hate deg, skrev en Twitter-bruker ifølge Inquisitr. 

- Beyoncé slapp nettopp den mest feilfrie skilsmisseannonseringen noensinne, og jeg er helt satt ut, skrev en annen Twitter-bruker. 

Saken fortsetter nedenfor.

MAKTPAR: Beyoncé og Jay Z er et av Hollywoods desidert mektigste par, til tross for at de stadig er utsatt for bruddrykter. Ingen av dem har foreløpig kommentert de seneste ryktene.  Foto: Afp
MAKTPAR: Beyoncé og Jay Z er et av Hollywoods desidert mektigste par, til tross for at de stadig er utsatt for bruddrykter. Ingen av dem har foreløpig kommentert de seneste ryktene. Foto: Afp Vis mer

Utroskapsrykter i en årrekke 

Ifølge nettstedet RadarOnline har ikke ekteparet blitt observert sammen siden i starten av mars, noe som også gir flere grunner til å tro at det er krise i forholdet.

Det er imidlertid ikke første gang det går rykter om at duoen planlegger å gå hver til sitt.

- Jay Z skal ha vært utro i flere år, og Beyoncé er lei av det hele. Hun er klar for å skille seg, fortalte en kilde til nettstedet RadarOnline i fjor.

For to år siden skapte maktparet overskrifter da Beyoncés søster Solange (29) angrep Jay Z under MET-gallaen i New York. 

Saken fortsetter under bildet.

 

ANGREP SVOGEREN: Bildet til venstre er tatt rett etter Solange angrep Jay Z i heisen etter MET-gallaen i 2014. Årsaken skal ha vært rapperens flørting med klesdesigner Rachel Roy (til høyre).  Foto: NTB scanpix
ANGREP SVOGEREN: Bildet til venstre er tatt rett etter Solange angrep Jay Z i heisen etter MET-gallaen i 2014. Årsaken skal ha vært rapperens flørting med klesdesigner Rachel Roy (til høyre). Foto: NTB scanpix Vis mer

Spekulasjonene raser rundt elskerinnen

Ifølge US Magazine skal det ha vært flørting mellom svogeren og klesdesigneren Rachel Roy (42) som var den utløsende faktoren bak raseriutbruddet.

- Solange skrek om Rachel på vegne av Beyoncé, og spurte Jay: «hvordan kan du behandle søsteren min på den måten?». Solange gikk også bort til Rachel og begynte å skrike. Hun lagde en stor scene, fortalte en kilde til nettstedet noen uker etter hendelsen.

Flere fans har imidlertid også spekulert i om det er artisten Rita Ora (25), som har hatt en affære med Jay Z.

Artistparet har datteren Blue Ivy (4) sammen.

DATTEREN: Jay-Z og Beyoncé har datteren Blue Ivy sammen, og paret viser stadig stolt frem det lille sjarmtrollet i sosiale medier.  Foto: Reuters
DATTEREN: Jay-Z og Beyoncé har datteren Blue Ivy sammen, og paret viser stadig stolt frem det lille sjarmtrollet i sosiale medier. Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: - Bruker det fordi mannen min elsker det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer