Liam Payne:

Nye bilder vekker bekymring

Fansen er bekymret for sangstjernen.

BEKYMRET: Nye bilder av Liam Payne sammen med kjæresten Maya Henry har fått fansen til å sperre opp øynene. Foto: NTB scanpix
BEKYMRET: Nye bilder av Liam Payne sammen med kjæresten Maya Henry har fått fansen til å sperre opp øynene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var i fjor sommer at Liam Payne (26) fant kjærligheten med den 19 år gamle modellen Maya Henry, ett år etter at det ble slutt med ekskjæresten Cheryl Cole (36).

For to uker siden kom derimot nyheten om at lykken hadde tatt slutt, og at paret hadde gått hver til sitt etter et halvt år sammen. Nå skal vinden derimot ha snudd igjen - men det er noe helt annet som får oppmerksomhet blant fansen.

Flere reagerer nemlig med bekymring på parets nye bilder sammen.

Sammen på fest

Før helgen delte nemlig Payne flere bilder på sin Instagram-konto i anledning et arrangement han hadde vært på sammen med blant andre Brooklyn Beckham (21) og hans kjæreste Nicola Peltz (25).

En annen person som var avbildet sammen med Payne var hans påståtte ekskjæreste, Maya Henry - to uker etter at det ble hevdet at de hadde endt forholdet. Paret ser dermed ut til å ha funnet tilbake til hverandre igjen.

Også Henry har delt et bilde på sin Instagram-konto. Til bildet skriver hun følgende:

- Så glad for å feire Liam Paynes TINGS Magazine-forside i går kveld. Dette er min favorittforside så langt. Elsker dere og jeg er så stolt, skriver hun til et bilde av seg sammen med Payne, Beckham og Peltz.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer