<strong>BEKYMRET:</strong> Nye bilder av Liam Payne sammen med kjæresten Maya Henry har fått fansen til å sperre opp øynene. Foto: NTB scanpix
BEKYMRET: Nye bilder av Liam Payne sammen med kjæresten Maya Henry har fått fansen til å sperre opp øynene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Liam Payne:

Nye bilder vekker bekymring

Fansen er bekymret for sangstjernen.

Publisert

Det var i fjor sommer at Liam Payne (26) fant kjærligheten med den 19 år gamle modellen Maya Henry, ett år etter at det ble slutt med ekskjæresten Cheryl Cole (36).

For to uker siden kom derimot nyheten om at lykken hadde tatt slutt, og at paret hadde gått hver til sitt etter et halvt år sammen. Nå skal vinden derimot ha snudd igjen - men det er noe helt annet som får oppmerksomhet blant fansen.

Flere reagerer nemlig med bekymring på parets nye bilder sammen.

Sammen på fest

Før helgen delte nemlig Payne flere bilder på sin Instagram-konto i anledning et arrangement han hadde vært på sammen med blant andre Brooklyn Beckham (21) og hans kjæreste Nicola Peltz (25).

En annen person som var avbildet sammen med Payne var hans påståtte ekskjæreste, Maya Henry - to uker etter at det ble hevdet at de hadde endt forholdet. Paret ser dermed ut til å ha funnet tilbake til hverandre igjen.

Også Henry har delt et bilde på sin Instagram-konto. Til bildet skriver hun følgende:

- Så glad for å feire Liam Paynes TINGS Magazine-forside i går kveld. Dette er min favorittforside så langt. Elsker dere og jeg er så stolt, skriver hun til et bilde av seg sammen med Payne, Beckham og Peltz.

I kommentarfeltet under er det derimot langt fra pur lykke og glede.

Bekymret

Det er nemlig flere fans som uttrykker sin bekymring for Payne under Henrys Instagram-innlegg.

På bildene virker det som at han blant annet har trimmet skjegget annerledes - noe som får stjernen til å se noe mer mager ut enn tidligere.

- Nei, min stakkarslige Liam, vær så snill å sørg for at han har det bra. Vi kan se når han ikke har det godt. Bare se på hans stakkarslige smale ansikt, skriver en bruker.

En annen ber Henry åpne øynene.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

- Ser du ikke hvor ulykkelig Liam er? Jeg kommenterer aldri andres bilder, men jeg har sett på ham siden 2011 og han har aldri sett så innsunket ut. Hjelp ham med å finne seg selv før vi mister ham, kommenterer vedkommende.

- Vær så snill, ta vare på Liam. Han har det tydelig ikke bra, han ser så blek ut. Jeg forstår hva han går gjennom med alt det hatet han mottar. Internett har ikke akkurat vært snill med ham. Vi er så stolte av ham. Vi elsker ham og det gjør du også, alt vi ber deg om er å ta vare på ham, skriver en tredje bruker, som mener det er tydelig at Payne «trenger hjelp».

Kommentarene tar ingen ende, og det er liten tvil om at artistens fans er bekymret - selv om forandringen kanskje kan se ut til å kun dreie seg om et annerledes skjegg.

Hevdet brudd

Som nevnt ovenfor ble det i slutten av februar hevdet at Liam Payne og Maya Henry hadde gått hver til sitt etter fem måneder sammen. Det fortalte en kilde til den britiske tabloidavisen The Sun.

- Forholdet mellom Liam og Maya har vært turbulent den siste tiden og de bestemte seg etter hvert for å avslutte det, fortalte kilden.

<strong>SAMMEN IGJEN:</strong> Liam Payne og Maya Henry er sammen igjen etter at det ble hevdet at de hadde gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix
SAMMEN IGJEN: Liam Payne og Maya Henry er sammen igjen etter at det ble hevdet at de hadde gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De bestemte seg for å gå hver til sitt, men han er ikke trist og vil heller legge det bak seg. Han forteller til folk at han er singel og gleder seg til fremtiden, la kilden til.

To uker senere var han derimot tilbake hos modellkjæresten, som han ved flere anledninger tidligere har hyllet og vist frem til offentligheten.

- Takk til Maya Henry for at du alltid sørger for at jeg har det største smilet selv gjennom alt stresset, og for at du får meg til å innse hvor perfekt livet mitt egentlig er, skrev han blant annet på Instagram i høst.

LES OGSÅ: Full forvirring rundt forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer