Khloé Kardashian:

Nye bilder snur nettet på hodet

Flere nye bilder av Khloé Kardashian får fansen til å klø seg i hodet.

SER IKKE SLIK UT: Khloé Kardashians ansikt er tilsynelatende i konstant endring. Nå ser hun ikke slik ut mer. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB
SER IKKE SLIK UT: Khloé Kardashians ansikt er tilsynelatende i konstant endring. Nå ser hun ikke slik ut mer. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen godt bevart hemmelighet at samtlige Kardashian-søstre har fikset på både det ene og det andre. Injeksjoner i ansiktet, større bryster og elleville skjønnhetsbehandlinger har vært en del av livene deres i mange år, noe de også har fått kritikk for.

At de tidvis også retusjerer seg til det ugjenkjennelige bidrar også ofte til bråk. Denne gangen er det den mellomste Kardashian-søsteren Khloé (35) som har klart å få kritikerne på nakken.

Realitystjernen har stilt opp i en ny kampanje for Ipsy, en tjeneste som selger et slags abonnement på kosmetikk. Hun er ambassadør for selskapet, og fronter derfor deres nye kampanje.

Det er imidlertid ikke faktumet fansen reagerer på. Et av bildene får flere til å se rødt, fordi realitystjernen er retusjert til det ugjenkjennelige. Såpass mye er endret på med sminke og etterarbeid at hun faktisk ligner på en helt annen stjerne - Beyoncé (39).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer