Khloé Kardashian:

Nye bilder snur nettet på hodet

Flere nye bilder av Khloé Kardashian får fansen til å klø seg i hodet.

SER IKKE SLIK UT: Khloé Kardashians ansikt er tilsynelatende i konstant endring. Nå ser hun ikke slik ut mer. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB
SER IKKE SLIK UT: Khloé Kardashians ansikt er tilsynelatende i konstant endring. Nå ser hun ikke slik ut mer. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen godt bevart hemmelighet at samtlige Kardashian-søstre har fikset på både det ene og det andre. Injeksjoner i ansiktet, større bryster og elleville skjønnhetsbehandlinger har vært en del av livene deres i mange år, noe de også har fått kritikk for.

At de tidvis også retusjerer seg til det ugjenkjennelige bidrar også ofte til bråk. Denne gangen er det den mellomste Kardashian-søsteren Khloé (35) som har klart å få kritikerne på nakken.

Realitystjernen har stilt opp i en ny kampanje for Ipsy, en tjeneste som selger et slags abonnement på kosmetikk. Hun er ambassadør for selskapet, og fronter derfor deres nye kampanje.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Det er imidlertid ikke faktumet fansen reagerer på. Et av bildene får flere til å se rødt, fordi realitystjernen er retusjert til det ugjenkjennelige. Såpass mye er endret på med sminke og etterarbeid at hun faktisk ligner på en helt annen stjerne - Beyoncé (39).

Slående likhet

Selv om begge har navn som slutter på é, har ikke de to hatt særlig mye til felles før nå. Twitter koser seg maks med den slående likheten, og har publisert et hav av memes om sammenligningen.

«Beyoncé cosplay» omtaler nettstedet Insider det som. Hun blir dermed også anklaget for såkalt «black-fishing», et begrep som handler om hvite kvinner som forsøker å endre utseendet sitt i retning av mer afrikansk herkomst.

Flere mener blant annet hun er prikk lik artisten i hennes «Check on it»-video.

Mange drar også sammenligninger mot «Game of Thrones», der en rekke karakterer gjør seg kjente for å kunne bytte ansikt. Blant dem er Arya Stark, som spilles av Maisie Williams.

«Hun har sikkert en hel hall av ansikter eller noe», skriver en humorist. Andre tøyser med at iPhonen hennes trolig ikke vil låse seg opp, fordi den ikke kommer til å gjenkjenne ansiktet hennes.

Khloé har imidlertid til gode å kommentere kritikken selv. Dette er ikke første gang hun får oppmerksomhet for en lignende forandring. I mai skapte det overskrifter i flere av verdens største medier at hun på et nytt bilde ikke lignet seg selv.

Ikke nytt

Det har også skjedd tidligere. Rett før årsskiftet skapte 35-åringen overskrifter for utseendet - denne gangen da hun poserte sammen med datteren True Thompson (2) foran kamera.

Da mente flere at Khloé ikke var til å kjenne igjen. Spørsmålet om hvem som faktisk var avbildet sammen med True, var en gjenganger i kommentarfeltet.

Også i januar i fjor omtalte flere kjendismedier rykter om at 35-åringen hadde gjennomgått en rekke kosmetiske inngrep - deriblant en neseoperasjon.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

Sistnevnte plastiske inngrep nektet 35-åringen for da hun deltok i en video fra Vogues Youtube-serie ved navn «Vogue's Beauty Secrets» i juli. Den gang forklarte Khloé at det hele handler om at hun er besatt av sminketrenden «konturering».

LES OGSÅ: Innlagt på sykehus: - Skummelt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer