Khloé Kardashian:

Nye bilder skaper full forvirring

- Forventer du å få meg til å tro at det der er Khloé?

STILLER SPØRSMÅL: Flere av følgerne til realitystjernen Khloé Kardashian mener hun er ugjenkjennelig på de nye bildene hun delte av seg selv og datteren True på Instagram. Her er hun avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
STILLER SPØRSMÅL: Flere av følgerne til realitystjernen Khloé Kardashian mener hun er ugjenkjennelig på de nye bildene hun delte av seg selv og datteren True på Instagram. Her er hun avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når man er blant verdens største stjerner, får man naturligvis en stor fanskare med på kjøpet - både på godt og vondt - noe Khloé Kardashian (35) har fått erfare en rekke ganger. På sin Instagram-profil deler hun titt og ofte flere bilder fra hverdagen med sine over 100 millioner følgere, og i kjent stil finner fansen til stadighet noe å sette fingeren på.

Det siste året har flere beskyldt stjernen for å ha lagt seg under kniven, og det har vært utallige overskrifter og rykteflommer basert på at 35-åringen har fikset på utseendet sitt.

Mener hun er ugjenkjennelig

Nå er det nok en gang nye bilder som vekker oppsikt på Instagram. Bildene viser Khloé sammen med datteren True (1) posere foran kameraet mens hun sitter i en sofa.

Det er imidlertid ikke det koselige mor og datter-båndet som vises på bildene som fanger oppmerksomheten til følgerne, men heller ansiktet til 35-åringen. Flere mener nemlig at de ikke kan kjenne igjen stjernen.

View this post on Instagram

Me and my bunny 🐰

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Spørsmålet om hvem som faktisk er avbildet sammen med True er en gjenganger i kommentarfeltet.

- Hvem er det som sitter med True? Hele ansiktet til Khloé er jo forandret, kommenterer en.

- Forventer du å få meg til å tro at det der er Khloé? spør en annen.

- Ugjenkjennelig

Flere andre benytter også anledningen til å påpeke at ansiktet til stjernen ser annerledes ut, og at de ikke kan kjenne henne igjen lenger.

- Noe er veldig annerledes med ansiktet ditt, skriver en av realitystjernens følgere.

- Hva har skjedd med ansiktet ditt? Du er fullstendig ugjenkjennelig, påpeker en annen.

Som tidligere nevnt er det ikke første gang at fansen mener at Khloé har endret på utseendet sitt. I januar omtalte flere kjendismedier rykter om at 35-åringen hadde gjennomgått en rekke kosmetiske inngrep - deriblant en neseoperasjon.

Sistnevnte plastiske inngrep nektet 35-åringen for da hun deltok i en video fra Vogues Youtube-serie ved navn «Vogue's Beauty Secrets» i juli. Den gang forklarte Khloé at det hele handler om at hun er besatt av sminketrenden «konturering».

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Ble sammenlignet med Michael Jackson

Fansen var imidlertid ikke overbevist, og bare en måned senere stormet det nok en gang rundt realitystjernen etter et bilde på Instagram - som i senere tid har blitt fjernet fra det sosiale mediet. Flere mente blant annet at noe ved ansiktet til Khloé er annerledes for hver gang hun delte et nytt bilde.

- Gud, ansiktet ditt har vært gjennom så mange operasjoner at det er overveldende, var en av kommentarene fra fansen.

Noen Instagram-brukere gikk såpass langt at de sammenlignet bildene av Khloé med stjernene Lil' Kim (45) og Michael Jackson, som begge er kjent for en rekke plastiske operasjoner.

LAGT SEG UNDER KNIVEN?: I januar hevdet flere kilder at Khloé Kardashian hadde gjennomført flere inngrep. Her er hun avbildet i august 2018 (t.v.) og like før jul i fjor. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram
LAGT SEG UNDER KNIVEN?: I januar hevdet flere kilder at Khloé Kardashian hadde gjennomført flere inngrep. Her er hun avbildet i august 2018 (t.v.) og like før jul i fjor. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det skal imidlertid nevnes at Khloé tidligere har uttalt at hun har vurdert å operere nesen sin. Det svarte hun nemlig en av følgerne sine på etter at hun mottok flere kommentarer om nesen under et bilde på Instagram i fjor.

- En dag kommer jeg nok til å ta en (operasjon journ.anm.) fordi jeg tenker på det hver dag, men jeg er redd for nå handler alt om konturering, svarte Khloé ifølge Cosmopolitan.

LES OGSÅ: Se den ekstreme forvandlingen til Kardashian-søstrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer