NY SUKSESS: I USA er TV-tallene strålende for sesong fem!
NY SUKSESS: I USA er TV-tallene strålende for sesong fem! Vis mer

Nye bilder fra 24

Jack er i skuddet igjen! Her er bildene fra sommerens sesong med "24".

Publisert
Sist oppdatert
Jack Bauer redder verden - igjen!
Det har gått 18 måneder siden det siste store attentatet truet Los Angeles. President Logan styrer landet og Bill Buchanan leder CTU. Jack Bauer, som alle trodde var død, lever under navnet Frank Flynn - sammen med Diane og hennes sønn Derek.
Flere av Bauers nærmeste og tidligere kolleger blir drept og skadet av terrorister. En bilbombe rettes mot eks-president Palmer, og Tony Almeida står også i nærheten når det smeller...Når den nasjonale sikkerheten trues igjen begynner klokken å tikke for alvor for Bauer igjen. Denne gangen er det russiske terrorister som utgjør faren mot USA, og russerneskyr ingen midler - heller ikke nervegass!TV 2 har hatt stor suksess med 24. Serien har vært fast sommer-underholdning de fire siste årene. Seertallene her hjemme har vist en dalende kurve de siste årene, men i USA har sesong fire vært den mest sette av alle!Kiefer Sutherland (40) har allerede signert avtale - verdt 260 millioner kroner for to nye sesonger. Det gjør ham til en av de best betalte dramaskuespillerne på TV.

Nå begynner innspillingene av sesong seks og sju av «24»-serien, og Sutherland blir seriens produsent - noe som gir ham friere tøyler.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer