Scott Disick:

Nye bilder: - Scott koser seg

En kilde forteller nå om Scott Disicks nye «forhold» til kjendisdatteren.

HET FLØRT: Scott Disick skal visstnok ha funnet tonen med kjendisdatteren Amelia Gray Hamlin. Det kan imidlertid virke som at det bare er for gøy. Foto: SBJ / BACKGRID / NTB
HET FLØRT: Scott Disick skal visstnok ha funnet tonen med kjendisdatteren Amelia Gray Hamlin. Det kan imidlertid virke som at det bare er for gøy. Foto: SBJ / BACKGRID / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At realitystjernen Scott Disick (37) har et godt øye til unge modeller er det ingen tvil om. I sommer endte hans tre år lange forhold til modellen Sofia Richie (22), som han fant tonen med et par år etter bruddet med Kourtney Kardashian (41) i 2015.

I oktober ble han observert med en ny modell, 24 år gamle Bella Banos, da de nøt det som skal ha vært en romantisk middag sammen.

De siste ukene har han imidlertid brukt mye av tiden sin med nok en modell. 37-åringen skal nemlig nylig ha spist middag med Amelia Gray Hamlin (19), datter av «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Lisa Rinna (57).

Den nye flørten skal ha oppstått under Kendall Jenners omstridte Halloween-fest, og har siden den gang fått fansen til å spekulere vilt.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

- Har det bare gøy

Ryktene om en gryende romanse vil ingen ende ta, for denne helgen ble det angivelige paret nemlig observert nok en gang ved Californias kystlinje.

Der ble de blant annet sett sammen på stranden mens de holdt rundt hverandre.

BLIR KJENT: Scott og Amelia ble observert på stranden i helgen, og skal visstnok ha storkost seg sammen. Foto: SBJ / BACKGRID / NTB
BLIR KJENT: Scott og Amelia ble observert på stranden i helgen, og skal visstnok ha storkost seg sammen. Foto: SBJ / BACKGRID / NTB Vis mer

- De gikk en tur og nøt det fine været. Scott holdt Amelia nære og holdt armen rundt henne. De spiste lunsj ved stranden, snakket sammen og lo. De koste seg gjennom ettermiddagen og nøt utsikten fra en balkong, forteller en kilde til E! News.

Øyevitner skal også ha sett duoen kjøre hjem sammen, der de først skal ha stoppet for å spise middag. Hvorvidt dette er et forhold som vil vare, er imidlertid kilden usikker på.

- Scott koser seg. Han blir kjent med Amelia og nyter selskapet hennes. De bruker mye tid sammen, men det er ikke noe seriøst. Han har det bare gøy.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

- Han var som familie

Kilden forteller også hvordan 19-åringens foreldre skal ha tatt nyheten. De skal nemlig ha blitt svært triste for at datteren og hennes ekskjæreste, Mercer Wiederhorn, avsluttet forholdet - fordi de likte ham så godt.

19-åringen og Wiederhorn ble først sammen våren i fjor, før de valgte å avslutte forholdet tidligere i år.

- Han var som familie, men de forstår, sier kilden.

Begge foreldrene skal også ha mistanker om at dette «bare er en fase» for datteren, og at det foreløpig ikke er noe som tyder på at forholdet vil være av det langvarige slaget.

- Det er bare ekkelt

Reaksjonene etter at den flørtende duoen først ble sett sammen lot ikke vente på seg. Under et innlegg om nyheten delt av kjendisnettstedet Page Six, påpekte flere aldersforskjellen mellom Scott og Amelia.

«Kom igjen Scott … det er bare ekkelt. Du må ha mer livserfaring, skaff deg noen eldre», skrev en.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

Også i tråden under Twitter-innlegget til US Weekly, klarte ikke følgerne å se forbi den nok så store aldersforskjellen.

«Kan han ikke finne noen på sin egen alder?», skrev en bruker.

«De blir bare yngre og yngre», mente en annen, som siktet til Disicks tidligere relasjoner med yngre kvinner.

LES OGSÅ: Vekker harme med munnbind-påstand

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer