SATSER: Ving bygger også et kjempeanlegg i Phuket med 300 leiligheter som skal stå klare til vinteren. Foto: Ving
SATSER: Ving bygger også et kjempeanlegg i Phuket med 300 leiligheter som skal stå klare til vinteren. Foto: Ving Vis mer

Nye anlegg i Phuket

Det bygges og det bygges. Til vintersesongen starter står to nye anlegg klare til norske familier på Thailand-tur.

Publisert

Star Tour kan snart invitere til det nybygde Blue Star-anlegget Casa del Sol med 120 nye leiligheter på Kata Beach.  Her er både Bamseklubb og Super Kids for barn i to aldersgrupper. Her finner du også et stort bassengområde, ymse aktiviteter for barn og voksne, restauranter og barer og velvære med jacuzzi og massasje. Dette er supre tilbud for barnefamilier som både vil ha tid sammen, og der foreldrene i noen timer kan overlate barna til andre og slappe av. Star Tour forteller at de nye leilighetene i Casa del Sol inneholder minikjøkken med mikrobølgeovn og vannkoker, hårføner, telefon og satelitt-TV.
 
Ving bygger også et nytt anlegg i Phuket med 300 leiligheter som skal stå klare til vinterens horder skal ut på tur. Sunwing Resort Bangtao Beach er Vings første anlegg av denne typen utenfor Europa. Som på Vings europeiske resorter, blir det også her et Miniland, der figurene Lollo og Bernie holder til sammen med egne barneguider. Anlegget vil også inneholde fitness-senter, spa-senter, restauranter, internett, og leiligheter med TV, radio, mikrobølgeovn, kjøleskap og alt nødvendig kjøkkenutstyr.
 
Både Star Tours Blue Village og Blue Star, Vings Sunwing Resorts og Apollos Family-anlegg er svært populære, og det meldes om til dels stor økning i antall bestillinger.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer