T.I. og Tiny:

Nye anklager om misbruk

Mer enn 30 kvinner har kommet med grove anklager mot ekteparet.

I HARDT VÆR: En rekke kvinner hevder at T.I. og kona Tiny har seksuelt misbrukt dem. Foto: AP Photo/Gregory Smith/NTB
I HARDT VÆR: En rekke kvinner hevder at T.I. og kona Tiny har seksuelt misbrukt dem. Foto: AP Photo/Gregory Smith/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars kom en rekke alvorlige beskyldninger mot rapper Clifford Joseph Harris jr. (40), bedre kjent som T.I., og kona Tameka «Tiny» Cottle Harris (45).

Flere kvinner hevdet at de var blitt dopet ned og misbrukt av ekteparet. De grove anklagene nådde først sosiale medier, før en advokat tok på seg saken til de da elleve kvinnene. Saken ble anmeldt i to stater. Det meldte New York Times for en måned siden.

Ekteparet nektet hardnakket for anklagene, og mente det hele var oppspinn.

Siden har flere kvinner sluttet seg til saken. Page Six meldte fredag om ytterligere tre kvinner som hevder seg misbrukt av ekteparet, og til sammen skal det være over 30 anklagere.

Anonyme kvinner

Advokat Tyrone A. Blackburn representerer kvinnene, og forteller i en pressemelding om «et stort antall anklager om tvungen neddoping, kidnapping, voldtekt og ydmykelse i minst to stater, inkludert California og Georgia».

Det er foreløpig ikke innledet politietterforskning av anklagene.

GIKK IKKE SOM DET SKULLE: Rapperen Cardi B hylles av fansen etter sin nyeste Instagram-video. Video: Instagram/@iamcardib / Rød Løper Vis mer

Kvinnene er anonyme, på bakgrunn av bekymring rundt deres sikkerhet. En av de første anklagerne, Sabrina Peterson, har imidlertid stått frem med navn.

Blant de over 30 anklagerne skal det være en militærveteran, en tidligere venn av paret som ble assistent, en eksotisk danser og en tenåringsstudent ved T. I.s studio og plateselskap.

Advokaten hevder at tilfellene skal ha skjedd over ett tiår, og begynte allerede i 2005. Den siste hendelsen som stjerneparet blir beskyldt for, skal ha skjedd i 2017 eller året etter.

- Grunnløse anklager

En av de nye anklagerne hevder ifølge advokaten at hun ble hyret inn for en privat dans for paret i 2018, og deretter ble tvunget til å ta MDMA, kokain og andre rusmidler. Hun hevder deretter at hun skal ha blitt tvunget til seksuelle aktiviteter med andre kvinner, før hun fikk telefonen og andre eiendeler fratatt, for så å bli holdt mot sin vilje i tre dager.

- Clifford og Tameka Harris har på sterkest mulig måte nektet for disse ubekreftede og grunnløse anklagene. Vi er selv sikre på at dersom påstandene blir nøye og rettferdig etterforsket, så vil det ikke komme noen tiltale, sa ekteparets advokat Steve Sadow i mars.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

Han hevder at det hele er en svertekampanje som startet i sosiale medier, som har til hensikt å manipulere pressen og misbruke rettssystemet.

Verken T.I eller Tiny har selv kommentert påstandene.

«Jomfrusjekk»

T.I. har også stått for en rekke kontroverser tidligere.

I 2019 påsto han blant annet at han én gang i året har sjekket om datteren fortsatt var jomfru.

- Ikke bare snakker vi med henne, vi tar henne med årlig til en gynekolog for å sjekke jomfruhinnen hennes, sa T.I. i podkasten «Ladies Like US».

I kjølvannet av kritikkstormen som fulgte, har han i en episode av Jada Pinkett Smiths «Red Table Talk» sagt at han angrer på uttalelsene, og at han gjerne vil beklage overfor datteren.

LES OGSÅ: Rapper (20) drept av innbruddstyver

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer