Nye anklager om kjendiser

Marianne Aulie sier at kjendisene har gjort det samme med flere jenter.

NAVNGA KJENDISER: Under et intervju med P3s Mina Hadjian i går gikk Marianne Aulie ut med navnene på kjendisene som skal ha forsøkt å voldta henne. Foto: Morten Krogh, Se og Hør
NAVNGA KJENDISER: Under et intervju med P3s Mina Hadjian i går gikk Marianne Aulie ut med navnene på kjendisene som skal ha forsøkt å voldta henne. Foto: Morten Krogh, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Som ild i tørt gress!

SEHER.NO: Marianne Aulie sjokkerte hele Norge da hun i NRK P3 fortalte hvilke to kjendiser hun mener skal ha prøvd å voldta henne. 

Nå avviser kjendisene anklagene, og begge har advokat som uttaler seg i sakens anledning. Men Marianne Aulie frykter ikke rettssak.

- Jeg har ikke hørt noe ennå, men den kampen får jeg ta. Jeg vet at de har gjort det samme med andre jenter, og nå må de ta konsekvensene av det de har gjort, sier Marianne Aulie i Se og Hør tirsdag.

Saken begynte i forrige uke da Se og Hør bragte den flotte kunstnerens sjokkerende anklager. Aulie fortalte da at to store, norske stjerner hadde dopet henne ned på fest og prøvd å voldta henne.

Det var under et direktesendt intervju med Mina Hadjian på NRK P3 i går at Aulie plutselig navnga to kjente menn hun mener forgrep seg seksuelt på henne for 14 år siden og forsøkte å voldta henne.

Nå spres navnene som ild i tørt gress på internett.

P3 fjernet intervjuet fra nettradioen kort tid etter at det hadde gått på lufta.

Det siste døgnet har imidlertid navnene på begge mennene blitt presentert på ulike nettsteder. VG Nett har det siste døgnet utestengt over 20 debattanter fra diskusjonsforumet fordi de har navngitt mennene. Portalen sol.no er blant de mange nettstedene der bloggere har navngitt kjendisene. Nett-stedet fjernet navnene raskt. Også Trygve Hegnars Hegnar.no har hatt navnene publisert. Rundt om på nettet dukker de opp. Igjen og igjen.

På Youtube ligger det en video der de anklagede kjendisene navngis.

P3-sjefen frykter det kan være fånyttes å stoppe spredningen.

- Når ting først har havnet på nettet, så har man tapt kontrollen over informasjonen. Jeg vet ikke hvordan vi skal klare å stanse dette, men det kan bli en diskusjon internt hos oss, sier Tone Donald til VG Nett.

Dette sa Marianne Aulie på direkten:

«Har jeg muligheten til å si en liten ting? Jeg har noe på hjertet. Og det er ikke fullt så gøy, for så vidt. Men det er viktig, og det er det at kvinner må ikke la seg bli forgrepet på. Asså, det er mange mange måter å se det på. Og det at kvinner nå går rundt og blir voldtatt i Oslos gater og ikke føler seg trygge, det er en av mine store hjertesaker. Og det må jeg bare si, at jeg har selv opplevd det for 14 år siden... At NN1 og NN2 (Seher.no har fjernet navnene) dopet meg ned... og prøvde å voldta meg. Det er ikke bra.»

I intervjuet med Se og Hør - som startet hele saken - forteller Marianne Aulie følgende om sin opplevelse, som startet med en hyggelig fest:

- Et glass vin før jeg gikk hjem, kunne jo ikke skade, tenkte jeg. Men etter at jeg hadde drukket hvitvinsglasset, husker jeg ingenting. Det ble helt svart og tåkete. Jeg skjønte rett og slett ikke at jeg hadde blitt dopet ned, forteller hun. Så kommer det påståtte overgrepet:

«Jeg er naken oventil. Den ene kjendisen sitter over meg. Begge tafser og klår, og jeg forstår at de vil voldta meg».


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer