Esmé Bianco saksøker Marilyn Manson:

Nye alvorlige anklager

«Game of Thrones»-stjernen hevder Marilyn Manson skal ha brukt vold og misbrukt henne.

SAKSØKES: Nok en kvinne går hardt ut mot Marilyn Manson. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB
SAKSØKES: Nok en kvinne går hardt ut mot Marilyn Manson. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Esmé Bianco (38), kjent fra blant annet «Game of Thrones», saksøker musiker Marilyn Manson (52). Det kommer fram gjennom dokumenter som TMZ har tilgang på.

Søksmålet kommer bare kort tid etter at flere kvinner har hevdet å ha blitt misbrukt av Manson.

Bianco hevder hun ble dopet ned, torturert og misbrukt av musikeren etter at de først møttes i 2005. Den gang skal han ha vært interessert i å bruke skuespilleren i diverse filmprosjekt.

«Filmrolle»

Da Manson skilte seg i 2007 skal han ha tatt kontakt med henne igjen. Rockeren skal, ifølge Bianco, først ha etterspurt nakenbilder av henne, men skal seinere ha ledd det bort som en spøk.

Ifølge søksmålet fløy Manson skuespilleren til Los Angeles i 2009 for ha henne med i en musikkvideo til låta «I Want to Kill You Like They Do in the Movies». Det var da misbruket skal ha begynt.

Skuespilleren hevder at da hun ankom stjernebyen var det ikke noe filmteam til stede, bare Manson, som skal ha forventet at hun var sammen med ham hele tiden og kun ha på seg undertøy som kostyme.

- Manipulert

Bianco hevder videre at hun fikk både alkohol og narkotika, og at hun ble utsatt for vold og voldtekt. Hun skal også ha blitt bundet fast og slått av Manson med en pisk han hevdet hadde blitt brukt av nazister. Skuespilleren sier videre i dokumentene at Manson ga henne elektrisk sjokk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer