- Nydelig, lite mirakel født i går

Johann Olav Koss har blitt far.

FORELDRE: Johann Olav Koss (t.v.) og kona Jennifer Lee ble torsdag foreldre til en velskap sønn. Her er de på vei til gallamiddag på Slottet i april i fjor.  Foto: SCANPIX
FORELDRE: Johann Olav Koss (t.v.) og kona Jennifer Lee ble torsdag foreldre til en velskap sønn. Her er de på vei til gallamiddag på Slottet i april i fjor. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  I mars ble det kjent at skøytelegenden Johann Olav Koss (41) og hans amerikanske kone, Jennifer Lee (31), venter deres første barn sammen

Og torsdag denne uken ble paret, som giftet seg i den norske sjømannskirken i New York i fjor, foreldre til en velskapt liten sønn. 

Det er skøytestjernen selv som bekrefter fødselen på sin Facebook-side.

- Nydelig, lite mirakel ble født i går, Aksel Chung-Yul Koss, tre uker tidlig, 3 kilo. Mor og sønn har det veldig bra, står det på idrettsheltens profil.

Terminen til den lille var opprinnelig lenger ute i september, men guttungen kom altså litt før tiden.

Til Seher.no forteller imidlertid Karen Sofie Koss, moren til Johann Olav, at alt står bra til med både mor og barn, samt pappa Koss.

Og kjendismammaen innrømmer at det er stas å ha blitt bestemor igjen.

- Ja, det stemmer at han har blitt pappa. Dette er ikke første gang jeg har blitt bestemor, men det er like moro hver gang. Alt står vel til med både mor og barn. De er friske og fine, og det er far også, sier hun til Seher.no.


Koss har tidligere uttalt at han gleder seg stort til å bli pappa, og at han tror Jennifer vil bli en strålende mor.

– Hun blir en veldig god mor. Hun er omsorgsfull og full av energi, har Koss sagt  til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Koss blir pappa