Nybakt pappa

Søndag formiddag ble Terje Søviknes pappa for andre gang.

STOLTE FORELDRE: Terje Søviknes og kona Janniche Askeland har fått en liten sønn. Dette bildet er tatt i 2001. Foto: SCANPIX
STOLTE FORELDRE: Terje Søviknes og kona Janniche Askeland har fått en liten sønn. Dette bildet er tatt i 2001. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tobarnsfar!


SEHER.NO: - Å være vitne til en fødsel er like stort hver gang. Lille Jonah kom raskt til verden og er en kjapp liten osing på 51 cm. Karina er stolt storesøster! sier Frp-ordfører Terje Søviknes (37) til dagens utgave av Se og Hør.


Endelig ser det ut til å gå mot lykkeligere tider for den mye omtalte politikeren. I januar i år rippet NRK-programleder Mina Hadjian (30) opp i de gamle sex-anklagene fra 2001 som gjorde at Søviknes falt som rikspolitiker.


Nå kan Terje og kona Janniche Askeland (33) legge den tunge tiden bak seg, og konsentrere seg fullt og helt om parets to barn, Karina (3) og nyfødte Jonah.


Den lille familien kommer garantert til å gå travle, men morsomme tider i møte.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer