Julia Wandelt:

Ny vending: Kan være alvorlig syk

Kan være syk med livstruende sykdom.

VIRALT: 21 år gamle Julia Wandelt går viralt i sosiale medier etter hun hevdet at hun er den forsvunnede Madeleine McCann. Foto: AFP/ NTB
VIRALT: 21 år gamle Julia Wandelt går viralt i sosiale medier etter hun hevdet at hun er den forsvunnede Madeleine McCann. Foto: AFP/ NTB Vis mer
Publisert

For en knapp måned siden sendte polske Julia Wandelt (21) sjokkbølger verden rundt, da hun hevdet å være savnede Madeleine McCann, som forsvant under en familieferie i 2007.

I flere videoer, som har fått millioner av visninger, pekte Wandelt på det hun selv mente var likhetstrekk mellom den savnede jenta, foreldrene og henne selv.

Mens verden venter i spenning på svaret på DNA-testene, har saken tatt en overraskende vending for 21-åringen.

EN GÅTE: 21 år gamle Julia Wandelt går viralt i sosiale medier ved å hevde at hun er den forsvunnede Madeleine McCann. Reporter: Christina H. Korneliussen / Dagbladet TV / Instagram / NTB Vis mer

Mistenker alvorlig sykdom

Ifølge The Sun sliter nemlig Wandelt med dårlig helse, og legene frykter at hun kan ha leukemi.

- Helsen hennes er veldig dårlig, hun har astma og har mye smerte i beinene, hevder privatetterforsker Fia Johansson til avisen.

Johansson omtaler seg selv som et psykologisk medium, og har hele 9,4 millioner følgere på Instagram. Hun fungerer nå, ifølge seg selv, som privatetterforsker for Wandelt.

Hun understreker at det er viktig å fokusere på Julia som person, ikke bare selve saken.

SPORLØST FORSVUNNET: Fire år gamle Madeleine McCann forsvant sporløst i Portugal i 2007. Nå lanserer Netflix en ny dokumentar om mysteriet. Video: Netflix Vis mer

- Blodprøvene hennes er unormale så legen min i USA undersøker om hun kan ha leukemi. Vi venter på resultater på dette, og hvis hun trenger behandling skal vi passe på at hun får det.

Lite troverdig

Selv om politiet fortsatt venter på svar på DNA-testene, har Pawel Noga i provinspolitiet i Wroclaw uttalt til det polske nettstedet Gazeta at den foreløpige etterforskningen ikke samsvarer med 21-åringens påstander.

- Etterforskningen pågår fortsatt, men det kan allerede utelukkes at denne versjonen er sann, sa Noga til nettstedet.

«The Bachelor»-produksjonen må tenke alternativt når ungkaren blir syk. Men det som skjer etterpå får seerne til å rase. Video: Rød Løper Vis mer

Nylig meldte en rekke medier at også 21-åringens foreldre brøt tausheten etter datterens påstander.

- For oss som en familie er det tydelig at Julia er vår datter, barnebarn, søster, niese, kusine og stekusine, delte Wandelt-familien i en pressemelding.

LES OGSÅ: Bryter tausheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer