Ny vår for Lise Karlsnes

Denne våren lanserer hun sin egen solbrille, debuterer som stjernemodell for Vero Moda og planlegger et soloalbum.

NY VÅR: Lise Karlsnes får mange ønsker oppfylt denne våren, men har enda tilgode å treffe modellkollega Helena Christensen. Foto: Se og Hør
NY VÅR: Lise Karlsnes får mange ønsker oppfylt denne våren, men har enda tilgode å treffe modellkollega Helena Christensen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våryr!


SEHER.NO: På toppen av det hele er hun forelsket!


- Han er fin, det er supert! sier Lise - hele Norges stilikon - om den nye kjæresten, den svenske artisten Magnus Tingsek. Han slapp nylig albumet "World Of It's Own" her i landet.


Lise er klar for å ta noen sjanser i livet. I et intervju med VG snakker hun om at Briskeby har trykket inn pauseknappen, og det gir henne muligheten til å utforske flere områder. Som for eksempel å lansere en 70-tallsinspirert solbrille i samarbeid med Krogh Optikk.


- Da jeg var syv år og bodde i Luxembourg sammen med foreldrene mine, insisterte jeg på et par rosa Dior-briller. Siden har jeg vært over gjennomsnittlig interessert i solbriller.


Brillene er dedisert til kvinnene i hennes liv - mor, farmor og søster.


Men våren har mer å by på for Briskeby-vokalisten. I mai blir hun å se i en kampanje for den danske klesgiganten Vero Moda. Hun havner i godt selskap - modellikonet Helena Christensen er kjedens junipike.


Selv om hun til tider savner turnélivet med elendig bensinstasjonsmat, ivrer hun etter å komme i gang med eget soloalbum. Nå gjenstår det bare å finne den ultimate låtskriveren og samarbeidspartneren før hun setter i gang.


- Jeg er bare kjempeheldig og utrolig glad for at jeg blir gitt så flotte muligheter.


LES MER: Lise ble rundstjålet


SE OGSÅ: Lises nye radiostemme

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer