<strong>NYE KONTROVERSER:</strong> «Ungkaren»-produsentene legger ikke skjul på sex-skandalen mellom DeMario Jackson og Corinne Olympios i den første traileren fra den nye sesongen. Foto: NTB Scanpix
NYE KONTROVERSER: «Ungkaren»-produsentene legger ikke skjul på sex-skandalen mellom DeMario Jackson og Corinne Olympios i den første traileren fra den nye sesongen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bachelor in paradise:

Ny «Ungkaren»-trailer gjør narr av sex-skandalen

Fans reagerer på markedsføringen etter TV-skandalen.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I juni sprakk nyheten om at «Bachelor in Paradise»-deltakeren Corinne Olympios (24) hevdet at DeMario Jackson (31) skal ha forgrepet seg på henne i et basseng mens hun var påvirket av alkohol under innspillingen av programmet.

Nå vekker den første traileren for programmet oppsikt, fordi den spøker med sex-skandalen, skriver People.

Beskyldningene førte til opptakene ble satt på vent. DeMario hevdet sin uskyld og etter nærmere undersøkelser konkluderte produsentene med at ingenting urettmessig hadde skjedd.

Innspillingen ble deretter gjenopptatt, men uten Corinnes deltakelse.

Den nye traileren åpner med bilde av flere Twitter-meldinger om oppstyret og en stemme som sier «Solen hadde nesten gått ned. Sommeren ble nesten ødelagt. Paradiset hadde nesten gått tapt - helt til det ikke var det».

Etter at den ble publisert, har videoen ført til flere sinte reaksjoner på Twitter, ifølge kjendisbloggeren Perez Hilton.

- Du kan ikke bare kaste en rekke Twitter-meldinger på en krabbe og late som om du ikke har et problem, skriver brukeren «amil».

- Jeg er fortsatt sint over at DETTE er vinklingen ABC (TV-kanal, red.anm) satser på, skriver brukeren «Sami Main».

TV-kanalen ABC har foreløpig ikke kommentert reaksjonene.

DeMario har tidligere forsvart seg overfor E! News med at Corinne selv tok initiativ til at noe skulle skje mellom dem, som han hevder var av seksuell art.

Overfor nettstedet forklarer DeMario at det var god stemning mellom dem dagen etter innspillingsdagen, og at han derfor ble overrasket da produsenten noen dager etter skal ha informert ham om anklagene.

- Han sa at jeg måtte trekke meg og fortelle resten av produksjonen at jeg var takknemlig for muligheten, men at jeg ikke var der av de rette grunnene. Jeg bare: «Hva faen?», og han svarte meg: «Jeg kan ikke fortelle deg det jeg vet, men det kommer til å ende stygt hvis du ikke drar i kveld,» hevdet 30-åringen overfor E! News.

Husker lite av hendelsen

Corinne Olympios var kjapt ute i media etter skandalen og sa at hun følte seg som et offer. Selv husker hun lite av episoden.

I en uttalelse gjengitt av blant andre Hollywood Reporter sa Corinne at hun først og fremst ønsker å finne ut hva som skjedde.

- Mens jeg aldri anklaget noen involvert i «Bachelor in Paradise», mener teamet mitt og jeg at det var svært viktig å være nøye med å finne ut av hva som skjedde. Jeg har følt at jeg har blitt dømt av motstridende og uklare rapporter, mens jeg selv ikke hadde noen minner om hva som skjedde, sa hun.

LES OGSÅ: «Ungkaren»-deltakeren åpner seg om anklagene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer