«Farmen» og «Torpet»:

Ny tvist

For første gang i programmets historie reiser utfordrerne til «Torpet». OBS! Spoiler.

UTFORDRERE: Det er disse tre som skal sørge for daglig drift av den lille gården. Foto: TV 2
UTFORDRERE: Det er disse tre som skal sørge for daglig drift av den lille gården. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Mandagens episode av «Torpet» byr på flere overraskelser for den gjenværende deltakerne. Erlend Indregaard (53) er den lille gårdens siste tilskudd etter at han søndag kveld tapte tvekampen mot Henrik Eijsink (26) .

Han bestemte seg imidlertid for å trekke seg fra «Torpet».

På «Torpet» pleier den nyeste deltakeren å treffe en av de som er på gården til kamp.

Lasse Fredheim (26) og Robert Michael Scott (55) har utviklet et tett vennskap og bestemmer seg for for at Dagny Vartdal (50) skal treffe Indregaard i kamp.

Vartdal er tydelig skuffet og er ærlig om at hun helst skulle sett Scott ta kampen. Det viser seg fort at Indregaard er enig med henne.

Han syns de er at er urettferdig at den eneste dama på «Torpet» må i kamp, og forteller at han vil trekke seg fra konkurransen - til Vartdals store glede.

- De gjør det enkelt for meg å ta den beslutningen, sier Indregaard og legger til at det må ha vært godt for Vartdal å treffe «en ekte mann».

UTE: Etter å ha tapt tvekamp på «Farmen» ankommer Einar Lund «Torpet». Der blir han ikke lenge. Video: TV 2/«Farmen» Vis mer

I finale

Ikke lenge etterpå får Vartdal, Fredheim og Scott besøk fra programleder Niklas Baarli (33) som forteller at de er årets tre finalister.

De får beskjed om å reise inn på «Farmen», fire uker før antatt, og det er der de skal kjempe om plass på gården.

«Torpet» er imidlertid ikke over. I en ny tvist kommer det tre utfordrere som skal ta over den lille gården og kjempe om en plass på «Farmen» - uten at deltakerne på hovedgården er klar over det.

Utfordrerne

Det er to damer og en mann som skal ta over driften på «Torpet», og under radaren kjempe om en plass på «Farmen». Det er Vilde Aasmo (23), Cecilie Steensen Skovhold (43) og Tore Haraldset (62).

VIL VINNE: Tore Haraldset, Cecilie Steensen Skovhold og Vilde Aasmo skal inn på «Torpet». Sistnevnte legger ikke skjul på at hun vil vinne. Foto: TV 2
VIL VINNE: Tore Haraldset, Cecilie Steensen Skovhold og Vilde Aasmo skal inn på «Torpet». Sistnevnte legger ikke skjul på at hun vil vinne. Foto: TV 2 Vis mer

Aasmo kommer fra Sandnes men bor for tida i Oslo. Hun er singel og jobber som politi og driver i tillegg med friidrett på høyt nivå.

Hun kan røpe overfor Se og Hør at hun egentlig skulle være med på «Farmen», men at hun endte opp på «Torpet» fordi hun måtte prioritere EM-kvalifisering i stafett på 100-meter.

- Dagen etter jeg fant ut at det ikke ble noe av fikk jeg spørsmål om jeg ville være med på «Torpet» istedenfor, sier hun.

KONKURRANSEINSTINKT: Aasmo forteller til Se og Hør at hun vil gjøre det som skal til for å vine. Foto: TV 2
KONKURRANSEINSTINKT: Aasmo forteller til Se og Hør at hun vil gjøre det som skal til for å vine. Foto: TV 2 Vis mer

Hun beskriver det som et fint plaster på såret ettersom hun ikke fikk kvalifisert seg til EM.

- Delmålet mitt er å vinne «Torpet», så vil jeg vinne «Farmen». Jeg går for å vinne, jeg skal ikke bare være der for opplevelsen, men det blir sikkert fint det også, sier Aasmo lattermildt.

Hun forteller at moren hennes var litt skeptisk da hun fant ut at datteren skulle være med på «Farmen», men da hun fant ut at det ble «Torpet» og at EM ikke var aktuelt ble hun mer positiv. Vennene hennes er også positivt innstilt.

- Vennene mine tror jeg kommer til å gjøre det bra, og at jeg ikke kommer til å drite meg ut på tv.

BLODIG ALVOR: Ting tar en alvorlig vending da deltakerene på «Farmen» blir bedt om å slakte en sau. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Liker å tulle

Som person beskriver hun seg selv som ei tullete jente som er glad i å sette folk litt ut av spill.

- Jeg liker å lage litt kleine situasjoner, men jeg mener det aldri slemt. Jeg liker å tulle!, forklarer hun til Se og Hør.

Om konkurransen føler hun i grunn at hun stiller dårlig, men tror konkurranseinstinktet vil ta henne lang.

- Fokuset blir nok å øve på de forskjellige konkurransene og lære så mye jeg kan, sier Aasmo.

TRIST AVSKJED: Det blir tårevått når Lasse taper tvekampen sin, og ryker ut av «Farmen 2022». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

De to andre deltakerne er Steensen Skovhold som er gift og kommer fra Grong, men bor nå på Svartskog. Hun er daglig leder for sin egen landhandel, Svartskog Kolonial.

Sist men ikke minst, Haraldset - eneste hanen i flokken. Han er singel og er ordfører i Nesbyen kommune. Det vervet har han hatt helt siden 2015.

LES OGSÅ: Derfor er de ikke venner

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer