PROGRAMLEDER: Cecilie Skog skal lede «Klatrekampen», et nytt realitykonsept for barn på TV 2. Foto: NTB Scanpix
PROGRAMLEDER: Cecilie Skog skal lede «Klatrekampen», et nytt realitykonsept for barn på TV 2. Foto: NTB ScanpixVis mer

Cecilie Skog:

Ny TV-jobb etter bruddet

Eventyreren blir programleder for «Klatrekampen» på TV 2.

Eventyrer og programleder Cecilie Skog (44) har sjarmert seerne i en rekke tv-konsepter de siste årene. Blant annet har hun og den tidligere kjæresten Aleksander Gamme hjulpet folk med å realisere reisedrømmene sine i NRK- programmet «Drømmeturen».

Mens det de siste årene har vært programleder Truls Svendsen (46) som har blitt utfordret på tur i programmet «Tjukken og Lillemor», er det nå barnas tur til å bli tatt med inn i eventyrerens «univers».

I TV 2 programmet «Klatrekampen» skal 48 tolvåringer bli utfordret i et konkurransedrevet realityprogram for - og med barn.

Nytt konsept

I en pressemelding sier kanalen at barna fordeles på 24 lag, som skal konkurrere mot hverandre. Til slutt er det seks lag som skal kjempe om å gå videre til en finaleuke.

Ifølge TV 2 skal dette bli en konkurranse der deltakerne får bruk for kunnskap om natur, miljø og klima, og de må samarbeide, være kreative og ikke minst modige og tøffe. I konkurransene blir barna blant annet utfordret i en spektakulær klatreløype og i zipline.

«DRØMMETUREN»: Cecilie og Aleksander ledet blant annet «Drømmeturen» sammen. Foto: NRK
«DRØMMETUREN»: Cecilie og Aleksander ledet blant annet «Drømmeturen» sammen. Foto: NRK Vis mer

Cecilie Skog forklarer at hun gleder seg til å lede det nye programmet.

- «Klatrekampen» virker spennende og jeg gleder meg. En programlederjobb for et program med barn og friluftsliv er noe som passer meg midt i blinken. Her får barna kjenne på både mestring og spenning, sier Skog i pressemeldingen, og legger til:

- Min rolle blir å heie på og hjelpe barna til å teste nye elementer og spennende utfordringer på en trygg måte.

Truls Svendsen (Tjukken) og Cecilie Skog (Lillemor) er på tur over Grønland i TV2-programmet "Tjukken og Lillemor". Begge to må på toalettet, men siden de er på Grønland er de nødt til å tisse på flaske for første gang i samme telt. Vis mer

Avslørte brudd

At programmet skal spilles inn i Norge kan være en fordel for den erfarne ekspedisjonslederen. De siste årene har hun fått barna Vilja (4) og Vega (2) sammen med eventyrer Aleksander Gamme.

Nylig kunne imidlertid de to avsløre at de hadde valgt å gå hver til sitt etter fem år sammen, og at bruddet fant sted for flere måneder siden.

- En gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger. Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Vi er like på mange områder, samme frisyre osv. … Men veien bak oss snor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer, skrev hun blant annet i et innlegg på Instagram.

Tøft å reise fra barna

At Cecilie Skog ble mor, gjorde likevel ikke at hun la reisingen på hylla. Gjennom «Familiefryd» tok foreldrene barna med på reise, men i ekspedisjonene i «Tjukken og Lillemor», som blant annet gikk til Andesfjellene, måtte hun reise fra barna over lengre tid. Det har hun tidligere uttrykt at har vært vanskelig.

I et intervju med KK i fjor forklarte hun at hun i perioder slet med hjemlengsel, etter at hun ble mor.

- Jeg syntes til tider det var vanskelig. Jeg kjente på en kjemisk, fysiologisk og biologisk abstinens over å være borte fra barna så lenge. Jeg er en person som er vant med å ha kontroll i alle ledd.

44-åringen forklarte videre at hun prøvde å slippe all kontrollen da hun reiste bort, og la Aleksander styre showet på hjemmebane.

- Det var jo ikke den kontrollen jeg var redd for å miste. Det verst tenkelige for meg var om noe skulle skje med barna og jeg var så langt borte. Jeg måtte virkelig snakke fornuft til meg selv. Innprente meg at Aleksander var like god med barna som jeg. Jeg var takknemlig for at Aleksander stilte opp i en hel måned sånn at jeg kunne gjøre dette, sa hun i KK-intervjuet.

I forbindelse med NRK-høstlansering intervjues Cecilie Skog og Alexander Gramme i forbindelse med lansering av programmet "Drømmeturen". De snakker også om hvordan det er å jobbe sammen som kjærester og hvordan det blir å få barn. Vis mer

LES OGSÅ: Avslører kjønn og babynavn

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
- Jeg er en streng mor

- Jeg er en streng mor

- De henger mye sammen

- De henger mye sammen

Røper P3-Siljes kjæreste

Røper P3-Siljes kjæreste

Sjokkexit i «Paradise Hotel». Dette skjedde egentlig

Sjokkexit i «Paradise Hotel». Dette skjedde egentlig

- Ny flamme etter hemmelig brudd

- Ny flamme etter hemmelig brudd

- Jeg er en forferdelig kone

- Jeg er en forferdelig kone

- Klarer ikke å se på meg selv som singel

- Klarer ikke å se på meg selv som singel

Avslører ektemannens ukjente diagnose

Avslører ektemannens ukjente diagnose

Sliter med å få solgt «Farmen»-bilen

Sliter med å få solgt «Farmen»-bilen

Knut Haavik bisettes nå

Knut Haavik bisettes nå

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255