Liam Neeson:

Ny tragedie ti år etter konas død

Hollywood-stjernen mistet sin 35 år gamle nevø.

ENKEMANN: Hollywood-stjernen Liam Neeson mistet skuespiller-kona Natasha Richardson (på bildet) i 2009. I helgen døde nevøen hans. Foto: NTB Scanpix
ENKEMANN: Hollywood-stjernen Liam Neeson mistet skuespiller-kona Natasha Richardson (på bildet) i 2009. I helgen døde nevøen hans. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Våren 2009 opplevde skuespiller Liam Neeson (66) sitt livs mareritt da han mistet kona Natasha Richardson etter en ulykke i skibakken. Hun ble 45 år.

Neeson ble sittende igjen alene med ansvaret for deres to sønner Michael (23) og Daniel (22).

I etterkant har «Taken»-stjernen åpnet seg om den vonde tiden, og har blant annet avslørt at det førte til at han begynte å drikke for å dempe sorgen.

Falt seks meter i bakken

Nå har har nok en tragedie rammet Hollywood-stjernens familie.

I helgen døde nemlig Neesons nevø, Ronan Sexton, fem år etter at han ble kritisk skadd etter et stygt fall, melder People. Sexton ble bare 35 år gammel.

Saken fortsetter nedenfor.

Det var sommeren 2014 at Sexton, sønn av skuespillerens søster, havnet på sykehuset etter et fall fra en telefonkiosk. Han ble påført store hodeskader.

Ulykken skjedde etter at Ronan og noen venner hadde kost seg på byen i East Sussex i England.

- En 31 år gammel mann klatret opp på taket av en telefonkiosk utenfor Brighton Pier, og påførte seg selv seriøse hodeskader da han falt seks meter i bakken, sa en talsmann i Sussex til politiet den gang, ifølge Daily Mail.

Neesons nevø ble fraktet til en sykehus i nærheten og tilstanden ble beskrevet som kritisk. Senere ble han overført til et senter som spesialiserte seg på nevrologi.

- Ronan mottar fantastisk behandling fra dedikert personale på Hurstwood Park, delte familien hans i en pressemelding etter ulykken i 2014, og samtidig takket de offentligheten for all «kjærlighet, støtte, bønner og lykkeønskninger», skriver People.

Ronan Sexton var yngst av seks barn. Moren hans Bernadette, er Liam Neesons storesøster.

Saken fortsetter nedenfor.

Mistet kona

Liam Neesons kone Natasha døde også av hodeskader etter ulykken i en skibakke i mars 2009.

Det var mens paret ferierte i Mont Tremblant i Canada at tragedien inntraff. Under en skitime falt Richardson og slo hodet.

Skaden hun fikk i nybegynnerløypa skal først ikke ha virket alvorlig, til tross for at hun ikke brukte hjelm. Ifølge talspersoner for skisenteret skal Richardson ha ledd da hun reiste seg, og nektet å dra til lege. Men da hun returnerte til hotellet en time senere, skal hun ha fått voldsomme hodesmerter og ble kjørt til sykehuset i all hast.

Etter å ha tilbrakt ett døgn i respirator, måtte familie og venner innse at livet hennes ikke sto til å redde.

Liam og Natasha giftet seg i 1994 etter at de traff hverandre på settet til filmen «Nell» året før. Richardson var også kjent fra romantiske komedier som «The Parent Trap» og «Maid in Manhattan».

LES OGSÅ: - Jeg slet vel med å finne ut hvem jeg var

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer