NYTT KAPITTEL: "Toy Story"-fans kan glede seg over at en ny film kommer i 2010. Her er cowboyen Woody i en scene fra "Toy Story 2". Foto: Filmweb
NYTT KAPITTEL: "Toy Story"-fans kan glede seg over at en ny film kommer i 2010. Her er cowboyen Woody i en scene fra "Toy Story 2". Foto: FilmwebVis mer

Ny "Toy Story"-film i 2010

Buzz Lightyear & Co. er klare for mer suksess.

SEHER.NO: Data-animerte filmer som "Shrek", "Monster-fabrikken" og "Toy Story" har sopt inn milliarder av kroner til filmselskapene i Hollywood.
Nå kan fans av leketøys-sagaen Toy Story glede seg over at en ny film er på trappene. Ifølge Disney skal "Toy Story 3" få premiere i 2010.

I tillegg til et nytt eventyr om lekene som våkner til live, skal de to første filmene i serien slippes på nytt i egne 3-D versjoner.

Foreløpig er det ikke kjent noen detaljer om handlingen i den nye "Toy Story"-filmen eller om Tom Hanks igjen vil låne ut stemmen sin til hovedpersonen Woody.

Før "Toy Story 3", satser Disney - med hjelp av animasjonsstudioet Pixar - på å lansere hele sju filmer:

WALL-E (2008): Filmen handler om en robot som blir etterlatt når menneskene forlater jorden. Med blant annet Fred Willard og Sigourney Weaver på stemmelista.

BOLT (2008): John Travolta spiller TV-hunden Bolt, som plutselig havner på gata og må reise tvers over USA. "Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus har en av de andre rollene.

TINKER BELL (2008):  Handler om en ung fe, som må lære seg å takle sine magiske evner.

UP (2009): Filmen handler om eb 78 år gammel mann som får en ny sjanse til å gjøre ting han har drømt om hele livet.

På rollelista er blant andre "Cheers"-stjernen John Ratzenberger.

TOY STORY IN 3-D (2009): Den første "Toy Story"-filmen i ny utgave.

THE PRINCESS AND THE FROG: Filmen vil ifølge Disney bli en musikal, med mye tradisjonell animasjon. John Goodman er den mest kjente skuespilleren som foreløpig er klar for prosjektet.

TINKER BELL NORTH OF NEVERLAND: Oppfølger til den første "Tinker Bell"-filmen som kommer i 2008. Tinker Bell må legge ut på en reise for å redde vennskapet med sin kamerat.

LES OGSÅ: "Lange flate" til Las Vegas