Ny toppjobb til MGP-Erik

Først ble han programleder for Eurovision-finalen, nå har Erik Solbakken fått en ny TV-utfordring...

MANGE HATTER: I tillegg til programlederjobb i Barne-TV og den internasjonale Eurovision-finalen i Oslo i mai, er Erik Solbakken nå klar som Marte Stokstads partner i musikkprogrammet «VG-lista Topp 20» Foto: Anne Liv Ekroll / NRK
MANGE HATTER: I tillegg til programlederjobb i Barne-TV og den internasjonale Eurovision-finalen i Oslo i mai, er Erik Solbakken nå klar som Marte Stokstads partner i musikkprogrammet «VG-lista Topp 20» Foto: Anne Liv Ekroll / NRK Vis mer
SEHER.NO:  Erik Solbakken (25) ble for alvor et navn på alles lepper, da det mars ble kjent at han skal være en av de tre programlederne under årets internasjonale Melodi Grand Prix-finale i Oslo.

Men suksessen stopper ikke der for Solbakken - som også er på skjermen i barneprogrammet «Krem Nasjonal».

Nå har han fått den profilerte jobben som Marte Stokstads makker i musikkprogrammet «VG-lista Topp 20».

- Jeg har litt skippertaksfølelse nå, men jeg får slappet av innimellom. Jeg har jo en fantastisk kone hjemme, som ordner middag og lar meg slippe unna husvasken i denne perioden. Dessuten har jeg jo hverken katt eller barn, så det skal nok gå bra, sier han til VG.

«Topp 20»-debuten kommer under NRKs årlige sending fra Rådhusplassen i Oslo, som forventes å samle rundt 100 000 publikummere i tillegg til TV-seerne.

Marte Stokstad  (31) - som i fjor delte programlederjobben med Alex Rosèn - gleder seg til å jobbe med sin nye makker.

- Jeg skryter bevisst av det til barna, sier hun til VG.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Få komplett oversikt over alle ukens TV-programmer på Seher.nos TV-guide!


LES OGSÅ: Blir han den nye Skavlan?