Brooklyn Beckham:

«Ny» tatovering vekker oppsikt

Fansen sperret opp øynene da de så tatoveringen på kjendissønnens nakke.

FORELSKET: Brooklyn Beckham virker å være hodestups forelsket i forloveden Nicola Peltz. Foto: Janet Mayer/SplashNews/NTB
FORELSKET: Brooklyn Beckham virker å være hodestups forelsket i forloveden Nicola Peltz. Foto: Janet Mayer/SplashNews/NTB Vis mer
Publisert

Eldstemann av Beckham-barna er stadig i vinden, og det er kanskje ikke så rart. Ikke bare er Brooklyn Beckham (21) sønn av stjerneparet David (45) og Victoria Beckham (46), men han har også vokst seg til å bli en kjekk ung mann - og er av den grunn svært populær blant jentene.

21-åringen ser imidlertid ikke ut til å bli ledig på markedet med det første, da han i sommer tok steget og fridde til kjæresten Nicola Peltz (25). Paret har datet siden januar i år og er tilsynelatende hodestups forelsket.

De to erklærer stadig sin kjærlighet for hverandre på sosiale medier, men nå kan det se ut til at kjendissønnen har tydd til en mer permanent løsning.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

- Hva er på nakken din?

Nylig delte nemlig Brooklyn flere bilder og videoer på Instagram. Der ser man 21-åringen påføre leppeprodukter på forloveden - og på ett av bildene får man se en tatovering som gjemmer seg bak Brooklyns halvlange hår.

Tatoveringen er to øyne, og det er ingen tvil om hvem fansen mener øynene tilhører.

«Vent, er det Nicolas øyne bak i nakken hans...?», har en kommentert.

Flere ser ut til å ha bitt seg merke i likheten mellom forlovedens øyne og tatoveringen, som for øvrig kan sammenlignes enkelt, da Nicola ser rett inn i kamera da tatoveringen kommer til syne.

«Omg du tatoverte øynene hennes», har en annen skrevet.

«Å nei, den tatoveringen bak på nakken hans. Han kommer til å angre senere», mener en tredje.

Verken Brooklyn eller Nicola har kommentert rundt hvorvidt det faktisk er hennes øyne man ser i nakken hans.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Fjernet bilde

Dette er ikke første gang et bilde av paret har skapt oppmerksomhet. Ved utgangen av september delte nemlig Nicola et bilde av seg selv sammen med Brooklyn på Instagram. Der så man Brooklyn ta et godt grep rundt halsen til forloveden, mens hun så ut til å bryte ut i latter.

Dette falt ikke i god smak hos alle, og ifølge Mirror ble bildet senere fjernet fra bildedelingstjenesten.

KRITISERES: Det er bildet til venstre som vekker sterke reaksjoner. Foto: Faksimile/Mirror
KRITISERES: Det er bildet til venstre som vekker sterke reaksjoner. Foto: Faksimile/Mirror Vis mer

Grunnen bak at bildet ble fjernet er uviss, men det kan tenkes at kritikken som ble fyrt i deres retning hadde noe med saken å gjøre. Grunnleggeren av organisasjonen WRO Women's Rights Organisation reagerte nemlig sterkt på bildet.

Hun beskrev poseringen, altså Brooklyns grep om Nicolas hals, som «motbydelig». Hun mente at man ikke skal tillate seg å lage en vits ut av alvorlige ting.

- Dette er veldig viktig. En organisasjon som vår har sett så mange kvinner bli ofre for æresbasert vold, vold i hjemmet og tvangsekteskap. De er blitt kvalt av sin egen familie og drept av ektemenn, partnere eller kjærester, uttalte hun til Mirror.

YDMYKES: David Beckham får virkelig kjørt seg når James Corden regisserer en spøk av høyeste klasse. Vis mer

- Kona mi

Som nevnt forlovet paret seg i sommer, nærmere bestemt i juli. Det hele ble annonsert på Instagram, hvor Brooklyn stolt kunne vise frem et bilde av seg og sin forlovede.

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om hun ville gifte seg med meg, og hun sa ja!», skrev han blant annet til bildet.

I ettertid har han delt flere bilder fra den private stunden, og legger ikke mye skjul på kjærligheten han har for skuespillerkjæresten sin. Det er imidlertid noe forvirring rundt når bryllupet skal holdes.

I juli hevdet nemlig kilder overfor The Sun at det er planlagt to bryllup, og at begge skal holdes mot slutten av neste år. I slutten av august fikk derimot en aldri så liten kommentar fra Brooklyn alle til å tro at turtelduene allerede hadde gitt hverandre sine «ja».

Under et bilde Nicola delte på Instagram av seg selv og Brooklyn, kommenterte 21-åringen nemlig «kona mi», og dermed begynte ryktene å gå. De har derimot verken avkreftet eller bekreftet at de allerede er gift.

LES OGSÅ: Vil flytte etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer