Leonardo DiCaprio og Gigi Hadid:

Ny stjerneromanse avslørt

De to stjernene skal angivelig ha funnet tonen, til tross for at hun er over 26 år.

PÅ DATER'N: Det virker som at Leonardo DiCaprio har gått videre etter bruddet. Denne gangen med en annen stjerne. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
PÅ DATER'N: Det virker som at Leonardo DiCaprio har gått videre etter bruddet. Denne gangen med en annen stjerne. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mer enn et par uker siden bruddet mellom Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (47) og hans 22 år yngre kjæreste Camila Morrone (25).

Det har i lengre tid versert flere teorier på internettet om at skuespilleren kun dater kvinner under 26 år, men nå ser det ut til at han har prøvd noe nytt.

Den siste tiden har det gått rykter om at det angivelig har oppstått søt musikk mellom «Titanic»-stjernen og supermodellen Gigi Hadid (27).

Ikke bare er modellen 27 år, noe som er eldre enn de DiCaprio vanligvis dater, men hun er også mor. Hadid har datteren Khai (2) med ekskjæresten Zayn Malik (29).

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Det ser imidlertid ikke ut til å bry Hollywood-stjernen. Nye bilder innhentet av Daily Mail setter nemlig ekstra fart på romanseryktene mellom de to.

NY FLØRT?: Gigi Hadid og Leonardo DiCaprio avbildet mens de sitter tett på en etterfest. Foto: NTB
NY FLØRT?: Gigi Hadid og Leonardo DiCaprio avbildet mens de sitter tett på en etterfest. Foto: NTB Vis mer

På bildene kan man se duoen i en dyp samtale hvor DiCaprio hvisker inn i Hadids øre mens hun ivrig lener seg fremover.

Ifølge kilder til Page Six skal duoen ha sett ut til å være relativt bortgjemt fra resten på den eksklusive etterfesten under New York Fashion Week.

Skuespilleren ankom sammen med sine venner, mens 27-åringen var der med modellvennene sine. De skal alle ha sitte sammen ved et bord, fortalte en kilde til nettstedet.

VILLE MINNER OG SKANDALER: Kjendisene delte sine villeste minner da vi møtte dem på Aschehougs hagefest. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Ryktene om 47-åringens angivelige romanse med supermodellen startet etter at det i de siste dagene har blitt rapportert om at han har prøvd å sjekke henne opp.

Forrige uke fortalte en kilde overfor Us Weekly at DiCaprio hadde «øyne for Gigi», men at «hun ikke ønsker å være romantisk involvert med ham akkurat nå».

LES OGSÅ: - Besvimte under sex

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer