INNLAGT: Heather Locklear sliter med depresjoner, og bestemte seg for å oppsøke et behandlingshjem. Foto: All Over Press
INNLAGT: Heather Locklear sliter med depresjoner, og bestemte seg for å oppsøke et behandlingshjem. Foto: All Over PressVis mer

Ny stjerne på rehab

Superstjernen sliter med angst og depresjoner.

SEHER.NO: Den amerikanske skuepillerinnen Heather Locklear (46) har det ikke akkurat lett med faktumet at hun - som alle andre - eldres. Og nå er Bon Jovi-gitarist Richie Samboras forhenværende kone innlagt på et behandlingshjem etter depresjoner og angstanfall.

I hjembyen Hollywood hadde 46-åringen nettopp avsluttet opptakene til tv-filmen "Flirting With 40". Og ifølge agenten hennes satte hun seg deretter i et privatfly - og fløy direkte til nabostaten Arizona, der behandlingshjemmet ligger.

Richie Samboras er fortsatt på turné med Bon Jovi. Deres felles datter, Ava (10), blir derfor tatt hånd om av andre familiemedlemmer.

Heather Locklears innleggelse er den siste i en lang rekke i kjendisverdenen den siste tiden - med Britney Spears og Amy Winehouse som de desidert mest omtalte.

Detaljer rundt Heather Locklears innleggelse er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ: Var ikke årsak til skilsmissen