VAR UTRO? - Jeg tror bare at vi begge var litt frustrerte etter alle meldingene og mailene vi hadde sendt hverandre. Så selv om vi ville gå langsomt fram, klarte vi det ikke, sierMerith Van Onselen om Take That-stjernen Howard Donalds utroskap. Foto: Redferns
VAR UTRO? - Jeg tror bare at vi begge var litt frustrerte etter alle meldingene og mailene vi hadde sendt hverandre. Så selv om vi ville gå langsomt fram, klarte vi det ikke, sierMerith Van Onselen om Take That-stjernen Howard Donalds utroskap. Foto: RedfernsVis mer

- Ny stjerne avslørt som utro

- Han snakket mye om skyldfølelsen han hadde, forteller Take That-sangerens sidesprang.

SEHER.NO: En ny Take That-stjernen, denne gangen Howard Donald (41), har blitt avslørt for utroskap mot moren til hans yngste datter.

«Rule The World»-vokalisten hadde nemlig en åtte måneders lang affære med den gifte, hollandske kvinnen Merith Van Onselen (28) bak ryggen til hans daværende kjæreste, Marie Christine Musswesseles, skriver News of the World.

Merith møtte Howard første gang i 2008, da han jobbet som DJ ved en nattklubb i Berlin, og etter å ha rent henne ned med tekstmeldinger og e-poster møttes de til slutt i Amsterdam og England i januar i fjor. Forholdet utviklet seg etter hvert til å bli lidenskapelig, ifølge avisen.

Utroavsløringen kommer altså den samme uka som bandkompisen Mark Owen (38) innrømmet å ha hatt ti affærer bak ryggen på sin nåværende kone, Emma Ferguson (32).

- Howard sa toil meg at han bekymret seg for hva jeg sa til ektemannen min. Han sa også at vi ikke skulle kaste oss så dypt inn i det i starten, men jeg tror bare at vi begge var litt frustrerte etter alle meldingene og mailene vi hadde sendt hverandre. Så selv om vi ville gå langsomt fram, klarte vi det ikke, sier Merith Van Onselen til avisen.

Take That-stjernens sidesprang legger ikke skjul på at det etter hvert utviklet seg til en het affære mellom de to.

- Så fort vi kom inn i huset, rev han av meg klærne og kysset meg sakte...

Og:

- Jeg tror begge følte det var rett. Men Howard snakket mye om at han hadde skyldfølelse overfor Marie. Han var forvirret og sa til meg flere ganger at «Du må se det store bildet, du er gift og jeg er fortsatt i et forhold», sier Merith.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Har vært utro ti ganger