Ny start for Michael

Nytt album, ny turné og nytt hjem. Den tidligere pop-kongen vil ta tilbake tronen.

VIL TILBAKE: Michael har vært langt nede etter pedofilianklagene. Nå vil han få fart på karrieren igjen. Foto: AP/SCANPIX
VIL TILBAKE: Michael har vært langt nede etter pedofilianklagene. Nå vil han få fart på karrieren igjen. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden Michael Jackson (47) ble frikjent for pedofili-tiltalene i 2005, har han stort sett oppholdt seg utenfor USA, enten i Bahrain eller i Europa. Rettsaken har gått hardt innpå ham både psykisk og økonomisk.


Nå har han sagt opp forretningsførerne sine og prøver å stable livet og karrieren på beina igjen, kunngjør Jacksons talsmenn.


Michael planlegger å gi ut et nytt album i 2007, og dra på turné. Dessuten ser han seg om etter et sted å bo i Europa. Hvilket land han velger er fortsatt usikkert.


Jacksons beryktede ranch Neverland i California er mer eller mindre avstengt. Dyrehagen og tivoliet er stengt og de fleste ansatte er oppsagt.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer