FLERE SKANDALER: Nå er det klart at Tiger Woods ikke tildeles kongressens gullmedalje. Foto: AP
FLERE SKANDALER: Nå er det klart at Tiger Woods ikke tildeles kongressens gullmedalje. Foto: APVis mer

Ny smell for Tiger

Stjernen skulle egentlig tildeles kongressens gullmedalje...

SEHER.NO: Problemene har tårnet seg opp for golfstjernen Tiger Woods (33) den siste tiden. Etter at en utroskapsskandale ble rullet opp, viser det seg at hele ti kvinner hevder de har hatt sex med idrettsesset.

Tirsdag ble det klart at sportsdrikken Gatorade, som sponset Tiger, trekker "Tiger Focus"-drikken fra markedet.

Nå er det enda en ting rundt 33-åringen som fjernes. Kongressmedlem i California, Joe Baca, sier i en pressemelding at Tiger mister muligheten til å vinne den høyest rangerte prisen innen kongressen, nemlig kongressens gullmedalje.

Det er TMZ som kommer med nyheten at sjansene til å vinne medaljen nå faller bort.

"I lys av den nylige utviklingen rundt Tiger Woods og hans familie, kommer jeg ikke til å fortsette arbeidet med å tildele ham kongressens gullmedalje denne gang", heter det i pressemeldingen.

Baca hadde tidligere lagt inn en rapport for å tildele Woods prisen på grunnlag av hans "innsats for nasjonen ved å promovere eksellens og god sportsånd, samt ved å bryte barrierer med verdighet ved å vise at golf er en sport for alle mennesker".

Dramaet fortsetter for Woods.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tiger droppes av sportsdrikk