Kaley Cuoco og Karl Cook:

Ny skilsmisse for stjernen

- Våre nåværende veier har tatt oss i ulike retninger.

BRUDD: Karl Cook og Kaley Cuoco går hver til sitt etter tre år som mann og kone. Foto: Matt Baron/REX/NTB
BRUDD: Karl Cook og Kaley Cuoco går hver til sitt etter tre år som mann og kone. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert

For Kaley Cuoco (35) - kjent for sin rolle som «Penny» i TV-serien «The Big Bang Theory», har ikke kjærligheten bare vært enkel.

I september 2015 ble det kjent at hun og tennisspilleren Ryan Sweeting (33) skulle skilles etter kun 21 måneder.

To år senere, på Kaleys 32-års dag, kunne hun lykkelig kunngjøre at hun hadde blitt fridd til og svart «ja» på kjæresten Karl Cooks (30) frieri.

I juni 2018 giftet de seg i San Diego, California.

Gode venner

Nå, tre år senere, er også dette ekteskapet over. Det avslører duoen til People fredag.

«Til tross for dyp kjærlighet og respekt for hverandre, så har vi innsett at våre nåværende veier har tatt oss i ulike retninger. Vi har begge delt så mye av reisen vår med offentligheten, så selv om vi gjerne ville holde denne delen privat, så ønsket vi likevel å være ærlige rundt dette sammen. Det finnes ingen sinne eller uvennskap mellom oss. Snarere tvert imot», forteller de, og fortsetter:

«Vi har tatt dette valget sammen gjennom en enorm respekt og omtanke for hverandre, og ber om at dere gjør det samme ved å forstå at vi ikke kommer til å dele ytterligere detaljer eller kommentarer».

«Et ukonvensjonelt ekteskap»

«Big Bang Theory»-stjernen har tidligere innrømmet at hun at Cook har hatt et ganske annerledes ekteskap enn mange andre. Sommeren for to år siden kunne hun blant annet avsløre at de ikke bodde sammen.

- Vi har et veldig ukonvensjonelt ekteskap, der vi blant annet er ute og reiser hele tiden. Vi er ikke sammen hver dag, og personlig synes jeg det er viktig. Det fungerer bra for oss, fortalte hun til E! News.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Da skuespilleren gjestet The View samme høst åpnet hun seg ytterligere om den noe spesielle ordningen.

- Jeg skapte overskrifter da jeg sa at vi ikke bor sammen enda. Folk gikk av skaftet. De kunne ikke tro det, fortalte hun, ifølge People.

Mens Cuoco selv bodde i New York, hvor hun den gang holdt på med filminnspilling, så bodde Cook nærmere California, hvor 35-åringen selv opprinnelig kommer fra. Cook er nemlig profesjonell rytter og er derfor naturlig nok avhengig av å være i nærheten av hestene sine.

- Vi har bare ikke vært under samme tak, men det har funket strålende for oss. Vi elsker det, så jeg forstår ikke hvorfor andre folk har så store problemer med det.

LES OGSÅ: - Det er faktisk ikke retusjert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer