«Skal vi danse»:

Ny sjokkexit

Skihopper Maren Lundby trekker seg fra dansekonkurransen, og blir dermed den tredje deltakeren i årets utgave.

UTE: Maren Lundby med dansepartner Philip Raabe har danset sin siste dans i høstens «Skal vi danse». Foto: Espen Solli / TV 2
UTE: Maren Lundby med dansepartner Philip Raabe har danset sin siste dans i høstens «Skal vi danse». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Se og Hør): Allerede i andre program av høstens «Skal vi danse» måtte en deltaker trekke seg. Da kom Iselin Guttormsen (34) ut på parketten med krykker, og fortalte gråtkvalt at hun ikke kunne være med lenger på grunn av et brudd i foten.

For to uker siden var det influenser Anniken Jørgensen som brått forlot dansekonkurransen, da hun hadde pådratt seg lungebetennelse.

I kveld kom den tredje sjokkexiten fra parketten, og denne gangen er det skihopper Maren Lundby (27) som må legge danseskoa på hylla.

Tilbake til hverdagen

- Jeg er blitt nødt til å trekke meg på grunn av en overbelastning i føttene. Jeg har slitt med dette siden vi danset jive for to-tre uker siden, og klarte meg forrige uke da vi danset uten sko.

- Jeg har skjønt at noe har vært galt, og sjekket det ut mer denne uka. De siste ti ukene har jeg stor sett bare danset på tærne, noe som er veldig motsatt av hva jeg gjør til vanlig. En ganske normal reaksjon på en stor og uvant belastning, sier Lundby.

Videre forklarer hun at hun har blitt anbefalt å ikke danse mer, slik at hun får avlastet føttene og dermed unngår alvorlige skader.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.