Kara Keough:

Ny sjokkbeskjed etter sønnens dødsfall

«Real Housewives of Orange County»-stjernen mistet sønnen og faren nesten samtidig.

I SORG: «Real Housewives»-profil Kara Keough mistet for bare noen uker siden sin nyfødte sønn. Nå er også faren hennes død. Foto: Instagram / Kara Bosworth
I SORG: «Real Housewives»-profil Kara Keough mistet for bare noen uker siden sin nyfødte sønn. Nå er også faren hennes død. Foto: Instagram / Kara Bosworth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av april ble det kjent at den amerikanske realitystjernen Kara Bosworth Keough (32), som i «Real Housewives of Orange County» gjort seg bemerket som datteren til Jeana Keough (64), hadde opplevd alle foreldres største mareritt.

MISTET SØNNEN: «Real Housewives»-profilen Kara Keough avslørte på Instagram at hun mistet sin nyfødte sønn, som følge av komplikasjoner ved fødselen. Foto: Instagram / Kara Bosworth
MISTET SØNNEN: «Real Housewives»-profilen Kara Keough avslørte på Instagram at hun mistet sin nyfødte sønn, som følge av komplikasjoner ved fødselen. Foto: Instagram / Kara Bosworth Vis mer

I november i fjor delte Keough et Instagram-innlegg, der hun kunne avsløre at hun ventet sitt andre barn, samt at terminen var satt til april i år. Lykken ble derimot svært kortvarig. Den nyfødte sønnens liv ikke var til å berge, til tross for at hun ikke har hatt noen kjente komplikasjoner tidligere i svangerskapet. Han døde bare få timer etter fødselen, til stor sorg for hele familien.

I sosiale medier har hun sørget siden den gang, men familietragedien var dessverre ikke over riktig ennå. Nå har realityprofilens far også gått bort. Det skriver E! News.

Tragisk

32-åringen kommer selv med den knusende nyheten om at hennes far, tidligere Oakland Athletics-spiller Matt Keough, nå har gått bort. Han ble 64 år gammel.

Dette skjer altså bare uker etter at hun mistet sin nyfødte sønn. Stjernens far var en kjent baseballspiller, og blir nå i sosiale medier minnet av mange.

Likevel er det utvilsomt familien som tar tapet tyngst. Sammen med en rekke bilder av seg selv, faren og familien, skriver 32-åringen rørende om den forferdelige nyheten.

«Pappa, jeg håper du tar vare på sønnen min. Lær ham sirkelbytte (baseball-begrep, jour.anm.) og om hvordan han får seg venner. Du er på bestefar-vakt i himmelen nå», skriver hun.

I kommentarfeltet renner det inn kondolanser fra fans, som mener familien har opplevd mer enn nok vondt for en hel livstid nå.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Dødsårsaken til den tidligere atleten er foreløpig ikke kjent. Det er heller ikke kjent om han rakk å få møte barnebarnet sitt før han døde. Fra før har «Real Housewives»-stjernen dattera Decker Kate Bosworth sammen med NFL-spilleren Kyle Bosworth. I bildeserien er det flere bilder av ham sammen med henne, men nå må hun vokse opp uten sin kjære bestefar.

MISTET EKSMANNEN: Jeana Keough (t.h) var gift med den nå avdøde baseballspilleren i flere år. Her er hun fotografert sammen med de andre «Real Housewives»-stjernene Tamra Vieth-Barney, Vicki Gunvalson og Lauri Waring i 2008. Foto: NTB scanpix
MISTET EKSMANNEN: Jeana Keough (t.h) var gift med den nå avdøde baseballspilleren i flere år. Her er hun fotografert sammen med de andre «Real Housewives»-stjernene Tamra Vieth-Barney, Vicki Gunvalson og Lauri Waring i 2008. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jeana Keough, som tidligere var gift med baseball-proffen, har også delt en kondolanse. Hun la på sin side bare ut et bilde, uten tekst, men betydningen var åpenbart en form for kondolanse.

Tragisk

Det var altså på Instagram, til sine 131 000 følgere, at 32-åringen avslørte den triste nyheten om at hennes nyfødte sønns liv ikke var til å berge.

«Den 6. april ble sønnen vår McCoy Casey Bosworth født klokka 03:10. Med en vekt på litt over fem kilo, fordelt på 53 centimeter, overrasket McCoy oss alle sammen med sin størrelse og styrke (og helhetlige perfeksjon). Underveis i fødselen fikk han skulderdystoci (fastlåst skulder journ.anm.) og en komprimert navlestreng».

Komplikasjonene førte til at den lille gutten gikk bort kort tid etter fødsel.

«Han sluttet seg til vår himmelske far og vil for alltid leve i hjertene til sine elskede foreldre, hans kjærlige søster og de som mottok hans livreddende gaver», skrev den sørgende moren, som videre fortalte at den lille guttens organer skulle doneres bort.

Innlegget ble avsluttet med de sterke ordene: «Vi elsker deg, McCoy». I innlegget delte hun også de eksakte ordene hun ga til donorteamet, som ble lest opp kort tid før organene ble donert bort.

«Måtte det bli sagt at McCoy Casey Bosworth forlot denne verden på et bedre sted, for et bedre sted. At han gjorde et inntrykk. At han var et svar på en bønn. At han var en helt», var blant ordene som skal ha blitt sagt for å hedre sønnens minne.

LES OGSÅ: Ville holde skaden hemmelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer