Ny singel foreslås som tortur-låt

- Sangen er så fæl at den kan få folk til å tilstå hva som helst.

MOTGANG: Popstjernen Britney Spears har måttet tåle mye kritikk, rykter og skandaler i løpet av karrieren. Nå kalles hennes nye singer for en tortur-låt...  Foto: All Over Press
MOTGANG: Popstjernen Britney Spears har måttet tåle mye kritikk, rykter og skandaler i løpet av karrieren. Nå kalles hennes nye singer for en tortur-låt... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Britney Spears (29) har allerede måttet tåle kritikk for musikkvideoen til «Hold It Against Me», den første singelen fra det kommende albumet «Femme Fatale». 

Og nå får den neste singelen fra albumet, «Till The World Ends», minst like hard medfart. Det er popartisten og låtskriveren Kesha (24) som har skrevet låta for Britney, men den populære 24-åringen har visst ikke klart å overføre sin egen suksess til Spears-singelen.

- Mot alle odds klarer Kesha å servere en sang så ensformig og irriterende at den får hennes egen «Tik-Tok» til å høres ut som en Mozart-symfoni, skriver anmelder Hennig Høeg i den danske avisen Bt.dk.

Den danske journalisten går faktisk såpass langt at han mener den nye Britney-låta passer best som et torturinstrument. Han mener at rytmen er både brutal og ensformig, latterliggjør den repetetive og banale teksten og omtaler vokalen som «autotuneren de kaller Britney».

- Britney leverer nå en sang så fæl at den kan få selv den mest fanatiske terrorist til å tilstå hva som helst, skriver han videre.

Lurer du på om Britneys nye singel faktisk er såpass dårlig? Se den på YouTube her og døm selv!

Albumet «Femme Fatale» slippes i Norge den 25. mars.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tilbake på catwalken syv uker etter fødselen!