SEX-PLAGET: For andre gang skal en sex-tape med Paris Hilton i hovedrollen være på avveie. Foto: All Over Press
SEX-PLAGET: For andre gang skal en sex-tape med Paris Hilton i hovedrollen være på avveie. Foto: All Over Press Vis mer

Ny sexvideo med Paris på avveie

Denne gangen skal den ha blitt stjålet av russiske tenåringer.

Publisert
SEHER.NO: Paris Hilton (27) uttalte nylig at hun kun har havnet til sengs med "et par menn" gjennom tidene. Én av dem er velkjent for de fleste, nemlig Rick Salomon. Hans opplevelser med henne ble som kjent foreviget og senere lekket på internett under tittelen "One night in Paris".

En ny bok, som blir utgitt neste måned, avslører nå at det finnes nok en sex-tape med hotellarvingen og en annen av 27-åringens elskere. Det skriver Hello Magazine.

De "nye" opptakene skal, ifølge forfatteren til boka "Six degrees of Paris Hilton", Mark Ebner, ha blitt stjålet fra Paris' hjem av to russiske tenåringer, som senere har solgt de pikante videosnuttene til en mann ved navn Darnell Riley.

Etter rapportene å dømme er Riley en person som fryktes å være skruppelløs nok til ikke å beholde opptakene for seg selv. Og ifølge Hello Magazine inneholder videoen Paris Hiltons opphissede utfoldelser i en taxi i New York...

Og hvis man skal betrakte begge disse påstandene som sanne - at superstjernen bare har hatt sex med et par menn, og at en ny tape er på avveie - da vil det bety at Paris' samlede utfoldelser i senga mildt sagt er svært effektivt videodokumentert!

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Sexvideoer på avveie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer