Ny sexfilm på avveie

Fem år etter at Kim Kardashian filmet seg selv i sengen og ble superstjerne, har kjæresten Kanye Wests hjemmevideo funnet veien til nettet.

VIDEOTRØBBEL:  To sexfilmer med Kanye West og to eks-kjærester har ifølge nettsiden TMZ blitt lagt ut for salg mot artistens vilje. Foto: All Over Press
VIDEOTRØBBEL: To sexfilmer med Kanye West og to eks-kjærester har ifølge nettsiden TMZ blitt lagt ut for salg mot artistens vilje. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hip-hop stjernen Kanye West (35) og TV-stjernen Kim Kardashian (32) - kjent fra realityserien «Keeping up with the Kardashians» - er for tiden et av Hollywoods mest omtalte par.

Nå skaper Kanye igjen overskrifter, etter at det ifølge nettsiden TMZ har dukket opp to hjemmelagde sexvideoer med ham, som selges til høyeste budgiver.

De hjemmelagete filmene skal ifølge nettsiden vise Kanye sammen med to forskjellige eks-kjærester og ha blitt laget før han ble sammen med Kim.

- Det er ikke tvil om at det er Kanye, skriver nettstedet, som hevder å ha sett filmene.

Kanye har tidligere vært sammen med blant annet modellen Amber Rose, men det er ikke kjent om hun er en av de aktuelle eks-kjæresten.

I 2007 ble Kim Kardashian berømt etter at en hjemmelaget sex-film med henne og en annen hip-hop stjerne, Ray J, ble lagt ut på nettet med tittelen «Kim K Superstar».

Nå ser det altså ut til at kjæresten lider samme skjebne.

Kanye West hevder ifølge TMZ at videoene har blitt stjålet fra hans PC og at han vil saksøke alle som gir de ut.

Selv om de foreløpig ikke har vist noe av videoen, benytter imidlertid TMZ anledningen til å skryte av artistens prestasjoner på soverommet.

- I den ene filmen holder han på i 20 minutter. I den andre mer enn 40! Konstant action. Ærlig talt, mannen tar jo ingen pauser! skriver nettstedet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma sa ja til nakenbildet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer