FRYKTER IKKE TILBAKEFALL: Verne Troyer (t.v) har hatt et tøft år med både sexvideo på avveie og opphold på avvenningsklinikk. Nå håper han at et opphold i Big Brother-huset skal få livet og karrieren hans på rett kjøl. Foto: All Over Press
FRYKTER IKKE TILBAKEFALL: Verne Troyer (t.v) har hatt et tøft år med både sexvideo på avveie og opphold på avvenningsklinikk. Nå håper han at et opphold i Big Brother-huset skal få livet og karrieren hans på rett kjøl. Foto: All Over PressVis mer

Ny sex-skandale i kveld?

Verne "Mini-Me" Troyer er klar for kjendis-Big Brother...

SEHER.NO: Den 81 centimeter høye skuespilleren Verne Troyer (40) - best kjent som "Mini-Me" fra "Austin Powers"-filmene - opplevde et av sine verste mareritt tidligere i år da en privat sexfilm av ham og eks-kjæresten Ranae Shrider ble lekket ut på internett.

Etter langvarig krangling i retten, ble den private filmen i september lagt ut for salg på nettet, etter at Shrider hadde innrømmet at det var hun som stod bak lekkasjen.

Men nå har tydeligvis videotabben gått i glemmeboka. Ifølge BBC er nemlig Verne klar for en kjendisutgave av den beryktede realityserien Big Broher, som ikke er kjent for å skjule hverken fyllefester eller sex for TV-seerne.

Troyer som de siste to årene har vært på gjentatte behandlinger for alkohol-avhengighet er tydeligvis  ikke redd for at Big Brother-livet skal føre ham tilbake på ville veier.

Andre kjendiser som er aktuelle for skandaleshowet er ifølge BBC den svenske TV-programlederen Ulrika Jonsson, Michael Jacksons søster LaToya, rapperen Coolio og den tidligere Sugababe-sangeren Mutya Buena, men den endelige listen vil ikke bli avslørt før premiereprogrammet i kveld.

Showet skal vare to uker og den første kjendisen vil bli stemt ut av huset fredag 9. januar. Og selv om mange frykter at realityserien vil bringe Verne tilbake på ville veier, kan han trøste seg med at han er bookmakernes favoritt tiå å gå av med seieren i kjendiskonkurransen.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Hva ser du på, Dolph?